2014-11-13 08:47:05
Φωτογραφία για Μαρόκο: Χαράκωσε με ξυράφι 17χρονη ο πρώην βιαστής της και νυν σύζυγος! [photo]
Της κομμάτιασε το πρόσωπο, τα χέρια, το στήθος. Ο βιαστής και στη συνέχεια σύζυγός της επιτέθηκε σε μια 17χρονη μαροκινή και της παραμόρφωσε με ξυράφι το πρόσωπο γιατί θέλησε να τον χωρίσει. Ο δράστης μόλις είχε βγει από την φυλακή.

Πρόκειται για μια νέα υπόθεση ανήλικης που πέφτει θύμα από τον βιαστή της στο βασίλειο του Μαρόκου.Η 17χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ibn Tofail του Marrakech το Σάββατο το πρωί σύμφωνα με το μαροκινό site Tel Quel, τραυματίστηκε στο πρόσωπο, στα χέρια και στο στήθος μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον άνδρα της με ξυράφι. Σύμφωνα με την Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Μαρόκου (AMDH) η οποία συνάντησε την μητέρα του θύματος. Ο δράστης βγήκε από την φυλακή 3 ημέρες πριν όπου εξέτισε μια ποινή 6μηνης κράτησης .To κίνητρό του ήταν η αντεκδίκηση γιατί η μικρή του γνωστοποίησε την πρόθεσή της να τον χωρίσει. “Από τώρα κανείς δεν θα σε θέλει μετά από εμένα ” είπε στη νέα κοπέλα ο κακοποιός.


Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την αραβόφωνη εφημερίδα Al Akhbar και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στη κοινή γνώμη. Η νεαρή εξαναγκάστηκε βάση νόμου που ίσχυε να παντρευτεί τον ίδιο τον βιαστή της και νυν σύζυγο και δράστη.

Μέχρι τον τελευταίο Ιαναουάριο το άρθρο 475 του ποινικού κώδικα επέτρεπε σ΄έναν βιαστή να παντρευτεί το θύμα του και να αποφύγει έτσι τη δικαιοσύνη.

Η αυτοκτονία της νεαρής Amina Filali που είχε εξαναγκαστεί να παντρευτεί το βιαστή της είχε σοκάρει το βασίλειο και οδήγησε στην τροποποίηση του ποινικού κώδικα για να μπει τέλος σε αυτές τις πρακτικές.

Η νεαρή από το Marrakech που έπεσε θύμα αυτής της επίθεσης το Σάββατο ήταν ορφανή από πατέρα και είχε παντρευτεί πριν την τροπολογία. Η οικογένεια της κοπέλας είχε αποφασίσει να συγχωρέσει το δράστη όταν αυτός πρότεινε να παντρευτεί την νεαρή τότε 16 ετών για να επανορθώσει ν και να την προστατεύειο σύμφωνα με το Tel Quel.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ