2014-11-13 11:31:52
Φωτογραφία για Έβαλε Ελεγκτή στο Δήμο Λαμιέων ο Σταυρογιάννης...Γιατί κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους;
Αποφασισμένος να προχωρήσει σε έλεγχο στο Δήμο Λαμιέων, σε όλα τα επίπεδα, φαίνεται πως είναι ο Νίκος Σταυρογιάννης Κάποιοι πίστευαν ότι ήταν προεκλογικές κορόνες και ότι τίποτα απ΄ όλα αυτά που είχε προαναγγείλει δεν θα προχωρούσε. Κι όμως απ΄ ότι μαθαίνουμε ο Νίκος Σταυρογιάννης πήρε την απόφαση και τοποθέτησε εσωτερικό Ελεγκτή στο Δήμο.

Πρόκειται για την οικονομολόγο Μαρία Μπελιμπασάκη, το έργο της οποίας είναι ο έλεγχος και η αξιολόγηση όλων των Δ/νσεων του Δήμου. Αν υπάρξει ανάγκη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθούν να συνδράμουν και ορκωτοί λογιστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όταν έγινε γνωστή η απόφαση του Δημάρχου για την τοποθέτησή του εσωτερικού Ελεγκτή, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, αφού οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο νέος Δήμαρχος δεν θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση.

, έλεγε άνθρωπος που γνωρίσει εκ των έσω τι γινόταν στο Δήμο Λαμιέων τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι κάποια στελέχη του Δήμου δεν έδειξαν ότι είχαν τη διάθεση να συνεργαστούν και να βοηθήσουν το έργο του εσωτερικού Ελεγκτή, αναγκάζοντας το Δήμαρχο να τους στείλει έγγραφο με οποίο τους ζητάει την αγαστή συνεργασία με την κ. Μπελιμπασάκη και την παροχή κάθε στοιχείου που θα βοηθήσει στο έργο του ελέγχου και της αξιολόγησης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ