2014-11-13 11:45:30
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Δήμος ψάχνει θέσεις στάθμευσης - Ο σχεδιασμός για το κυκλοφοριακό
Άλυτο παραμένει το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Πάτρα. Παράνομη στάθμευση, διπλοστάθμευση, αναρχία. Τι κι αν οι κλήσεις πέφτουν "βροχή" η κατάσταση είναι εκρηκτική, όπως έγραψε εκ νέου προ ημερών το thebest. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης προαναγγέλλει ην ανάγκη δημιουργίας ενός περιφερειακού δικτύου θέσεων στάθμευσης, όπου οι Πατρινοί θα παρκάρουν τα ΙΧ τους και θα κινούνται στο κέντρο με χαμηλό κόστος μέσω λεωφορείων.

Ο κ. Πελετίδης αναμένεται το επόμενο διάστημα να παρουσιάσει τις προτάσεις του για το κυκλοφοριακό. Οπως έχει γράψει η «Πελοπόννησος» ο κ. Πελετίδης είχε μια σειρά από επαφές με τον ΟΛΠΑ, τον ΟΣΕ κ.ά. για να εντοπίσει τους χώρους που μπορούν να αποτελέσουν σημεία στάθμευσης. Θεωρεί ότι μια τέτοια λύση θα φέρει αποτελέσματα, καθώς οι επιλογές για το κυκλοφοριακό στην πράξη απέτυχαν.

Η ΑΙΤΙΑ

«Την αιτία την αφήνουμε απ΄ έξω και προσπαθούμε να βρούμε την ασπιρίνη που θα σταματήσει τον πονοκέφαλο για μισή ώρα. Εάν δεν βρούμε τα αίτια, δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε» σημειώνει ο κ. Πελετίδης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ