2014-11-13 16:20:28
Φωτογραφία για «ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΜΠΙΝΤΑΛ»... ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ!
Πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", αναφέρουν ότι από την Μπαρτσελόνα επισημαίνουν ότι δεν έχει προγραμματισθεί κανένα ραντεβού με τον Αμπιντάλ.

Οι ισπανικές ιστοσελίδες υποστηρίζουν ότι ο Αμπιντάλ πρόκειται να αναλάβει διευθυντικό πόστο στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο κάτι τέτοιο είναι γνωστό Αυτό τουλάχιστον «βγαίνει» ως ρεπορτάζ βάσει πληροφοριών του δημοσιεύματος από την Ισπανία και την Μπαρτσελονα.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Βαρκελώνη επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια πρόταση που έχουν κάνει προ διετίας στον Αμπιντάλ. Μάλιστα, από την Μπαρτσελόνα έχουν ξεκαθαρίσει ότι αυτή η πρόταση είναι ακόμη σε ισχύ και θα συνεχίσει να έχει μέχρι και εκείνος να αποφασίσει να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο Αμπιντάλ σήμερα το μεσημέρι αναχώρησε για την Βαρκελώνη. Πρόκειται για μια προγραμματισμένη επίσκεψή του στην πόλη για να δώσει το «παρών» σε μια εκδήλωση.


Πρόκειται για μια εκδήλωση στην οποία θα αναλυόταν η πορεία ενός βιβλίου το οποίο κυκλοφορεί εδώ και περίπου έναν χρόνο με την υπογραφή πολλών ατόμων –δημοσιογράφων και μη- που έχουν σχέση με την Μπαρτσελόνα και τα έσοδα του οποίου θα δίδονταν για καλό σκοπό σε οργανισμούς με φιλανθρωπικό έργο που ενισχύουν άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ακριβώς για τον λόγο αυτό ο Αμπιντάλ ήταν ο παρουσιαστής πέρσι στην εκδήλωση στην οποία έγινε γνωστή η πρωτοβουλία και οι σκοποί της κυκλοφορίας του βιβλίου αυτού.

Ο Αμπιντάλ επρόκειτο να δώσει το «παρών» σε αυτή αύριο και μάλιστα για τον λόγο αυτό είχε πάρει άδεια από τον Ολυμπιακό να φύγει από σήμερα.

Ωστόσο μετά από το δημοσίευμα της El Mundo Deportivo ενημέρωσε τους υπεύθυνους της εκδήλωσης ότι δεν θα παρευρεθεί.

Προφανώς ο Γάλλος το έκανε αυτό για να αποφύγει τις έντονες πιέσεις που δέχεται για να πάρει θέση στο δημοσίευμα της El Mundo Deportivo. Όπως είναι λογικό, σε αυτή την εκδήλωση η πίεση θα ήταν εντονότερη και τα ερωτήματα πολλά.

Έτσι ο Αμπιντάλ μπορεί να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση αυτή, αλλά σήμερα ταξίδεψε και πάλι για την Βαρκελώνη για να δει την οικογένειά του και να περάσει μαζί της και το ρεπό που θα πάρουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οχι κ. Σταύρο Λυγερέ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οχι κ. Σταύρο Λυγερέ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ