2014-11-13 17:34:23
Φωτογραφία για Ο... θεός του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, μίλησε και είπε ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο κόσμο
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα κλήθηκε να επιλέξει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αλλά μάλλον προτίμησε τη διπλωματική οδό. Ποιον κατηγόρησε ότι τον αφήνει εκτός ποδοσφαίρου.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στο πλαίσιο της προώθησης διαφημιστικής καμπάνιας αναψυκτικού στο Ντουμπάι, επέλεξε την "ισοπαλία" μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι και κατηγόρησε γι' άλλη μία φορά τον Ζεπ Μπλάτερ, ότι τον θέτει εκτός ποδοσφαίρου.

"Είναι ισόπαλοι στην κούρσα για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Ο Μέσι έχει κάνει παιχνίδια που μπορεί να μην μας αρέσουν τόσο, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους τους ποδοσφαιριστές", δήλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους του Ντουμπάι, στα πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας για αναψυκτικό.

Στη συνέχεια έστρεψε για ακόμη μία φορά τα βέλη του προς τον πρόεδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, επειδή δεν του επέτρεψε να παρακολουθήσει το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

"Ο Μπλάτερ δεν με άφησε να δω το Μουντιάλ, γιατί του έβγαλα τη μάσκα του κλέφτη. Και τώρα δεν μπορώ να προπονήσω ομάδα στα Η.Α.Ε γιατί λέει στους προέδρους των ομάδων, να μην με προλάβουν. Εδώ με θέλουν όλοι, θέλω να είμαι προπονητής σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του Ντουμπάι, αλλά ο Μπλάτερ κάνει τα πάντα να με αφήσει έξω από το ποδόσφαιρο." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ