2014-11-13 21:20:24
Φωτογραφία για ΤΑ... ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ Official Olympiacos BC Store ΜΕ ΠΙΝΤΕΖΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ! *3ΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ*
Το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκλεισε τρία χρόνια ζωής και οι Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν εκεί για να σβήσουν τα κεράκια.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ:

Η ιδιαιτερότητα για μας ήταν ούτως ή άλλως σημαντική. Έγινε ακόμα πιο ξεχωριστή βέβαια από τη στιγμή που γιόρτασε μαζί μας η οικογένεια του Ολυμπιακού και οι πιστοί μας φίλοι. Όλοι εσείς που εδώ και τρία χρόνια στηρίζετε, αγαπάτε και εμπιστεύεστε το Official Olympiacos BC Store.

Η επίσημη μπουτίκ της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ γιόρτασε λοιπόν το απόγευμα της Τετάρτης – ακριβώς τρία χρόνια από τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος- τα γενέθλιά της και τα κεράκια στην τούρτα έσβησαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι τίμησαν και πάλι με την παρουσία τους το Official Olympiacos BC Store υπέγραψαν αυτόγραφα στους φίλους που τους ανέμεναν στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος, φωτογραφήθηκαν μαζί τους αλλά και με την θρυλική μασκότ της ομάδας τον Θρυλέων και εν συνεχεία έγραψαν την ευχή τους ο καθένας, στον τοίχο των επιτυχιών.


Ο Γιώργος Πρίντεζης, συγκεκριμένα έγραψε: «Εύχομαι καλές δουλειές, επιτυχίες, μοντέρνα πράγματα και όλα τα τμήματα υγεία και χαρές» ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τη σειρά του «Χρόνια πολλά!! 3 Χρόνια και πολλά ακόμα μπροστά!».

Μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού μίλησαν στους παριστάμενους δημοσιογράφους Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε: «Είναι μία μπουτίκ που γενικότερα έχει δείξει ότι την έχει αγαπήσει ο κόσμος. Είναι πολύ καλή ιδέα, που είναι μόνο μπασκετική μπουτίκ οπότε, προσελκύει κόσμο μπασκετικό και μετά τους αγώνες και καθημερινές. Αυτό που μαθαίνω από τα παιδιά είναι ότι έρχονται πάρα πολλοί βλέπουν τα καινούρια πράγματα που έχουν βγει και άμα και εμείς σαν ομάδα καταφέρουμε και την βοηθήσουμε με τις επιτυχίες μας σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο» ενώ για την κατάσταση που βρίσκεται τόνισε: «Μέχρι στιγμής πηγαίνει αρκετά καλά, έχω ξεκινήσει τρέξιμο καλώς εχόντων των πραγμάτων θεωρώ ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα κανονικά».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποστήριξε από τη πλευρά του: «Είναι πολύ σημαντικό που έχει μόνο μπασκετικά προϊόντα και αφορά το μπασκετικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Προσελκύει σίγουρα τους μπασκετικούς φιλάθλους είναι και κοντά στο γήπεδο και όπως είπε ο Γιώργος πιστεύω πως οι περισσότερες επιτυχίες ανάλογες με αυτές που είχε στο παρελθόν και θα έχει και στο μέλλον ο Ολυμπιακός θα προσελκύσουν και περισσότερο κόσμο», ενώ για την αποθεραπεία του ανέφερε «είμαι σε πολύ καλό σημείο έχει πάει η αποθεραπεία μου πολύ καλά μέχρι τώρα έχω ξεκινήσει και εγώ τρέξιμο σε πιο χαλαρό βαθμό. Δεν πονάω και αυτό είναι καλό οπότε συνεχίζω σιγά σιγά να βάζω παραπάνω πράγματα στην προπόνησή μου».

Ευχαριστούμε εκ καρδιάς όλους εσάς για τις ευχές σας και την στήριξή σας και υποσχόμαστε ότι θα φροντίσουμε να καλύψουμε κάθε επιθυμία και ανάγκη σας.

Official Olympiacos BC Store

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ Ολυμπιακός:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ