2014-11-14 10:32:24
Φωτογραφία για Πάτρα: Aυξημένα μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ ενόψει Πολυτεχνείου - Ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις
Ξεκινούν σήμερα και στην Πάτρα οι εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου, οι οποίες θα ολοκληρωθούν με την πορεία της Δευτέρας. Η αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα και πραγματοποιούνται συσκέψεις για τον σχεδιασμό. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί μία ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες την πορεία της Δευτέρας θα παρακολουθούν από απόσταση δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ και στο κέντρο θα υπάρχουν αστυνομικοί.

Οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου ξεκινούν σήμερα από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στις 12 το μεσημέρι το Πανεπιστήμιο τιμά την επέτειο με ειδική εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας θα μιλήσει ο Δημήτριος Βεργίδης, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, που συμμετείχε στην κατάληψη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σήμερα επίσης θα πραγματοποιηθεί η :εκδήλωση του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών αφιερωμένη στην επέτειο του Πολυτεχνείου, με στάση εργασίας 9 – 12 Η εκδήλωση θα γίνει στην είσοδο του Α κτηρίου.

Το Σαββατοκύριακο ο Σύλλογος θα παραβρεθεί με τραπεζάκι και υλικό ενημέρωσης της πατραϊκής κοινωνίας, στο Παράρτημα εν όψει των κινητοποιήσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ