2014-11-14 10:22:31
Φωτογραφία για To μεσημέρι η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για την εξαίερεση του ΕΝΦΙΑ από τις 100 δόσεις
Ονομαστική ψηφοφορία για την αλλαγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων, που εξαιρεί τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ και την τελευταία δόση του φετινού φόρου εισοδήματος θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι στη Βουλή, μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφαση της κυβέρνησης να τροποποιήσει την αρχική ρύθμιση, προκαλεί έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, αλλά και απο κυβερνητικούς βουλευτές.

Δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο Απόστολος Κακλαμάνης και ο Μιχάλης Κασσής, έχουν ήδη διαμηνύσει πως δεν θα υπερψηφίσουν την τροποποιημένη ρύθμιση.

Σκληρή κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη άσκησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος, ζητώντας εξηγήσεις για τις αλλαγές που έγιναν και τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει ανάληψη ευθυνών.

Ονομαστική ψηφοφορία όμως θα γίνει την ίδια ώρα και για την ξεχωριστή ρύθμιση που αφορά τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια.

Η δεύτερη ονομαστική ψηφοφορία θα γίνει μετά από αίτημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου, όπως ανέφεραν, να θέσουν προ των ευθυνών του τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει την διάταξη.

Πηγή: skai
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ