2014-11-14 11:10:10
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!
Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν την ευκαιρία το προσεχές Σάββατο (15/11-16.00) να κάνουν εξαιρετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα και να … βυθίσουν για ακόμη μια φορά τους «πράσινους» μιας και δεν υφίσταται το παραμικρό πρόβλημα απουσίας.

Ενδεικτικές του πώς αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό την πρεμιέρα του ερχόμενου Σαββάτου, είναι οι δηλώσεις του προπονητή των ερυθρόλευκων Θοδωρή Βλάχου:

«Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και τα φιλικά παιχνίδια με την Γαλατάσαραϊ και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου, μιας και δώσαμε υψηλού επιπέδου αγώνες με τους Τούρκους, κάτι που μας έκανε να δούμε κάποια θετικά αλλά και κάποια αρνητικά στοιχεία μας τα οποία πρέπει να διορθώσουμε.

Για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό, εμείς έχουμε ως στόχο μόνο την νίκη έτσι ώστε να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να δω τους παίκτες μου να αγωνιστούν με υψηλή συγκέντρωση, σε υψηλό ρυθμό και να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες ενός ιδιαίτερου παιχνιδιού που αποτελεί για εμάς πρόβα ενόψει του πρώτου αγώνα μας για το Champions League με την Μπρέσια στην Ιταλία, την επόμενη εβδομάδα.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ