2014-11-14 11:34:25
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ! (PHOTOS)
Στην ανωτερώτητα του Ολυμπιακού στάθηκαν τα Τούρκικα ΜΜΕ για την χθεσινή συντριβή της Γαλατασαράι στο ΣΕΦ από το Θρύλο με 93-66.

Ας δούμε τι λένε κάποια απ'αυτά : 

fanatik : H Γαλατασαράι καταστράφηκε από το 18-0

Η εκπρόσωπος της Τουρκίας στον 4o όμιλο της Ευρωλίγκας ηττήθηκε με 93-66 από τους γίγαηντες του Ολυμπιακού που έχει μία πολύ ισχυρή ομάδα.Παρόλο που η διαφορά έφτασε μέχρι τους 10 πόντους στην τελευταία περίοδο παραδόθηκε στον Ολυμπιακό που έκανε σερί 18-0.

trendbasket : Ήττα 93-66 για την "Τσιμπόμ"

Η Γαλατασαράι ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 93-66 που έμεινε στις δύο νίκες μετά από 5 αγώνες και η κρίση στην ομάδα συνεχίζει ν'αυξάνεται.

spooor : H Γαλατασαράι νικήθηκε από τον Ολυμπιακό με 93-66

Με τον Σπανούλη στην ηγεσία του ο Ολυμπιακός σταμάτησε τα επιθετικά όπλα της Γαλατά που πάλεψε στην δεύτερη περίοδο και κέρδισε τον αγώνα με σημαντική διαφορά 93-66.


Έτσι η Γαλατά έφτασε τις 3 ήττες σε 5 αγώνες.

turkbasket : Ξεχάστηκε στον Πειραιά η Γαλατασαράι

Η εκπρόσωπός μας στην Ευρωλίγκα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό που είχε κυρίαρχο ρόλο στον από την αρχή του αγώνα και έκλεισε την πρώτη περίοδο με 26-13 με ηγέτη τον Σπανούλη.

Στη δεύτερη περίοδο έκανε ρεκόρ πόντων με τους 26 που πέτυχε η Γαλατά και έκλεισε το ημίχρονο με 49-39. Στη συνέχεια η Γαλατά δε μπορούσε και πάλι να σκοράρει και όταν ο Σπανούλης επέστρεψε στο παρκέ έδωσε τη χαριστική βολή για το 93-66, με τον Ολυμπιακό να έχει 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και πρώτο σκόρερ τον Οθέλο Χάντερ με 17 πόντους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ