2014-11-14 11:44:32
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Δήμος κόβει το νερό σε πλούσιους μεγαλοοφειλέτες
Σε διακοπές υδροδότησης οφειλετών που δεν ανταποκρίθηκαν σε διακανονισμό των οφειλών τους, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει το ταχύτερο η Δημοτική Αρχή Πάτρας, για αποκαλούμενους μεγαλο-οφειλέτες, οι οποίοι επιδεικτικά συνεχίζουν να την αγνοούν και μέχρι τώρα δεν έχουν αξιοποιήσει την ρύθμιση που λήγει την Παρασκευή το μεσημέρι.

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας, στελέχη και υπάλληλοι της δημοτικής επιχείρησης σήκωσαν το τηλέφωνο και επικοινώνησαν μαζί τους γνωστοποιώντας τους τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου, ζητώντας τους να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.

Δυστυχώς αρκετοί από αυτούς ακόμα δεν έχουν προσέλθει στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ, κάτι που δείχνει ότι αδιαφορούν για τις συνέπειες τις οποίες δεν πιστεύουν ότι θα έχουν λόγω της αδικαιολόγητης ανοχής που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόκειται για εκατομμύρια ευρώ που λείπουν από τα ταμεία της επιχείρησης η οποία την ίδια ώρα αδυνατεί να εκτελέσει το πρόγραμμα έργων σε βάρος των υπολοίπων κατοίκων και καταναλωτών που αν και δεν έχουν χρήματα προσπαθούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Πηγή: patrastimes
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ