2014-11-14 13:17:41
Φωτογραφία για Χρυσή διάκριση για την MACADAMIA στα Social Media Awards 2014!
 

Η ΜACADAMIA διέπρεψε στην τελετή απονομής των φετινών Social Media Awards, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στο “Κέντρο Αθηνών”, κατακτώντας το χρυσό βραβείο για την υποψηφιότητα “From Zero to Hero!”

 Ανάμεσα σε συνολικά 420 υποψηφιότητες, η ΜΑCADAMIA ξεχώρισε στην κατηγορία “Best Social Media Strategy for Sales” για την επιτυχημένη της στρατηγική στα Social media, τον σχεδιασμό της οποίας ανέλαβε η εταιρεία Globe One Digital.

 Η χρυσή διάκριση είναι το επιστέγασμα της εντυπωσιακής πορείας της MACADAMIA στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου γυναικείων ειδών, καθώς σε χρόνο μηδέν έφτασε στην κορυφή των προτιμήσεων του γυναικείου φύλου επιτυγχάνοντας το απόλυτο fashion start up στα social media.

 Οι εμπνεύστριες και συνιδρύτριες της ΜACADAMIA, Δανάη και Αθηνά, δήλωσαν: “Είναι ωραίο να επιβραβεύεσαι από έναν τόσο σημαντικό θεσμό και από πρόσωπα διεθνώς καταξιωμένα στον χώρο του marketing. Η χαρά της αναγνώρισης μας δίνει κίνητρο για περισσότερες επιτυχίες”.


 Η τελετή των Social Media Awards, που διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το περιοδικό Marketing Week αναδεικνύοντας τις πλέον ευφάνταστες και αποτελεσματικές ενέργειες στα Social Media, ήταν εντυπωσιακή.

 Με χρυσό χορηγό την Globe One Digital και παρουσιάστριες την Μαρία Μπεκατώρου και την Κατερίνα Ζαρίφη, η βραδιά επεφύλαξε ξεχωριστές στιγμές για περισσότερα από 800 στελέχη διαφημιστικών και εταιρειών-brands.

 Ως γνήσια fan της MACADAMIA, το παρόν στη βράβευση έδωσε η γνωστή στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία λατρεύει τα ρούχα της MACADAMIA και τα συνδυάζει άψογα σε κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση!
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ