2014-11-14 13:49:03
Φωτογραφία για Ο ΠΙΟ... ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ! (PHOTOS)
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη επί της Γαλατάσαραϊ, με το χθεσινό βράδυ (13/11) να είναι το πιο παραγωγικό του στην Ευρωλίγκα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τη Γαλατά στο ΣΕΦ και έφτασε με εμφατικό τρόπο στο 5-0 στην regular season της Ευρωλίγκας. Εκ των πρωταγωνιστών των ερυθρόλευκων ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος μέτρησε 15 πόντους, με 3/3 δίποντα και 3/3 τρίποντα.

Ο διεθνής PG του Ολυμπιακού (γενν. το 1990, ύψος 1.96μ.) απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και στην επίθεση. Είναι δεδομένο πως ο βασικός του ρόλο είναι να περιορίζει τα αντίπαλα γκαρντ και αυτό ήταν κάτι που έκανε και κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, αφού έβαλε δύσκολα στον πολύ ποιοτικό Κάρλος Αρόγιο.

Το θέμα όμως είναι πως συνδύασε την καλή αμυντική του εμφάνιση με καλή παρουσία στην επίθεση και το γεγονός αυτό δεν μπορεί παρά να αφήνει ικανοποιημένους τον Γιάννης Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του.

Οι 15 πόντοι που πέτυχε ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι οι περισσότεροι που έχει βάλει σε αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα από το 2011, όταν και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Το gazzetta.gr παρουσιάζει με infographic τη φετινή παρουσία του 24χρονου PG, αλλά και τη συνολική παρουσία του Μάντζαρη στην Ευρωλίγκα. Σας μεταφέρουμε τα στοιχεία του:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ