2014-11-14 16:42:27
Φωτογραφία για ΤΟ... ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ
Την επιλογή της θέσης του πληρώνει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού εξέφρασε το... παράπονό του ότι λόγω της θέσης του, δεν τυγχάνει της ανάλογης προβολής και προσοχής.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ των ερυθρόλευκων αν και πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά στον Ολυμπιακό, θεωρεί ότι στην πατρίδα του δεν έχει την ανάλογη προβολή, ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εκείνον είναι να πηγαίνουν καλά οι ομάδες του.

«Νιώθω έτσι κάποιες φορές. Όταν παίζεις στο Champions League, που είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, και αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες, αξίζεις κάποια αναγνώριση και προσοχή», τόνισε και πρόσθεσε:

«Κάποια ΜΜΕ αναφέρουν την πορεία μου. Αλλά δεν μπορώ να σπαταλήσω τόσο χρόνο για να σκέφτομαι γιατί οι αμυντικοί δεν έχουν την ίδια προβολή με παίκτες που παίζουν σε άλλες θέσεις. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να παίζω καλά. Κι αυτό θα είναι πάντα πάνω από όλο», τόνισε στους συμπατριώτες του.


Αναφορικά με την αγωνιστική του κατάσταση, πρόσθεσε: «Ήταν πολύ κουραστικό το φθινόπωρο μέχρι τώρα για μένα. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που μπορούσα και είχαμε και πολλά ταξίδια. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να γεμίζω τις μπαταρίες μου για να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, για την καθιέρωσή του στη θέση του δεξιού μπακ, παρότι στο παρελθόν έπαιζε και χαφ, είπε: «Συνηθίζω όλο και περισσότερο τη θέση του δεξιού μπακ, τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά. Μαθαίνεις πολλά όταν έχεις τέτοιο ανταγωνισμό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ