2014-11-14 16:57:11
Φωτογραφία για Η Eurobank μου δέσμευσε λεφτά χωρίς να υπάρχει λόγος και δεν μου τα επιστρέφει
Αγαπητό τρομακτικό,

Έχω φτάσει σε κατάσταση απελπισίας με την Eurobank… Το 2005 η σύζυγος μου αιτείται και λαμβάνει δάνειο από το (πρώην) Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για το οποίο και δίνει πάγια εντολή εξόφλησης μέσω της μισθοδοσίας της. Υπολογίζοντας λοιπόν το χρονικό διάστημα των δόσεων προκύπτει ότι τον 8ο (Αύγουστο) του 2013 θα γίνει και η τελευταία κράτηση, όπως και έγινε. 

Δεκαπέντε (!) μήνες μετά (Νοέμβριο 2014) σε λογαριασμό που διατηρώ στην τράπεζα Eurobank προσθέτω ως συνδικαιουχο την σύζυγο μου με σκοπό να επωφελούμαστε ενός προγράμματος (Επιστροφή) που υφίσταται για πελάτες της τράπεζας. 28 Οκτωβρίου κάνω κατάθεση 300 ευρώ. 31 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή απογευματινές ώρες και ενώ εισέρχομαι στην ηλεκτρονική τραπεζική της εν λογω τράπεζας βλέπω υπόλοιπο 0.00 ευρώ!

Έπειτα από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα μας γνωστοποιούν από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση ότι ‘’πιθανόν’’ έγινε κίνηση του λογαριασμού λογω ανεξόφλητης οφειλής όπου ουδέποτε μας ενημέρωσε κανένας και με οιωνδήποτε τρόπο
. Γνωρίζοντας τους Όρους του συμβολαίου που αναφέρουν ότι η εκάστοτε τράπεζα δύναται να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση με σκοπό την εξόφληση της οφειλής αφού όμως πρώτα έχει ενημερώσει με οποιονδήποτε τρόπο τον πελάτη ότι υφίσταται οφειλή. Δευτέρα 3 Νοεμβρίου μεταβαίνω με την σύζυγο μου σε υποκατάστημα τραπέζης Eurobank όπου έπειτα από 45 λεπτά δεν μας έχουν δώσει καμία σαφή απάντηση περί της οφειλής (τι αφόρα, ποιο το ύψος της και γιατί δεν είχαμε ενημερωθεί) και μας παραπέμπουν να μεταβούμε σε υποκατάστημα πρώην Τ.Τ. 

Μεταβαίνουμε όντως σε υποκατάστημα Τ.Τ. όπου μας αναφέρουν ότι δεν μπορούν να δουν κάτι άλλο πέραν όσον μας είπαν στο προηγούμενο κατάστημα! Έπειτα από έντονη αντίδραση μας και μετά από 40 λεπτά μας αναφέρει η υπάλληλος ότι πρόκειται περί ανεξόφλητης οφειλής από το 2013 ότι το δάνειο έχει καταγγελθεί και όταν συνειδητοποιώντας τι έχει γίνει της αναφέρω ότι η σύζυγος μου έχει μπει στον Τειρεσία για δικό τους λάθος η απάντηση της ήταν αφοπλιστική… ‘’Ε πως κάνετε έτσι η μισή Ελλάδα στον Τειρεσία είναι!’’. Η ανεξόφλητη οφειλή λοιπόν όπως ‘’άτυπα’’ προέκυψε είναι 202 ευρώ. Οι αναλήψεις της τράπεζας πραγματοποιήθηκαν σε 2 ημέρες. Την 30/10 202 ευρώ και την 31/10 σε 78 ευρώ για τα οποία πάλι άτυπα μας είπαν ότι πρόκειται για δικό τους λάθος και από την 31/10 έως και αυτή την στιγμή 14/11 δεν μας έχουν επιστρέψει τα χρήματα αυτά… Τα δικά μου χρήματα δηλαδή δεσμεύονται χωρίς κανένα λόγο και δεν μου επιστρέφονται!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ