2014-11-14 18:42:01
Φωτογραφία για ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ
Τη θριαμβολογία του Αντώνη Σαμαρά για τα περί επιστροφής στη ανάπτυξη σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει, «Η ανάκαμψη για την οποία επιχαίρει ο κ. Σαμαράς δεν είναι τίποτε άλλο παρά η σταθεροποίηση στη μνημονιακή στασιμότητα και την κοινωνική εξαθλίωση ύστερα από τόσα χρόνια καταστροφικής πολιτικής, με απώλεια 25% του ΑΕΠ  και πάνω από 1,5 εκατομμύρια ανέργους».

«Είναι πλέον προκλητικός ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος σε έξι εκατομμύρια Έλληνες που ζουν στα όρια της φτώχειας, λόγω της δικής του πολιτικής, να μιλά για ανάπτυξη», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και προσθέτει: «Δεν πείθει πλέον ούτε τους δικούς του βουλευτές».

«Οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης για επιστροφή της ελληνικής οικονομίας στην ανάπτυξη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι νέα αντιλαϊκά μέτρα είναι προ των πυλών, αποδεικνύουν ότι το περιεχόμενο της καπιταλιστικής ανάπτυξης, στην οποία ορκίζονται ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι από χέρι αντεργατικό, αντιλαϊκό», αναφέρει σε σχόλιο του το ΚΚΕ για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ