2014-11-14 21:23:21
Φωτογραφία για Πάτρα: Συγκέντρωση έξω απο το Δημαρχείο για την επέτειο της 17 Νοέμβρη από τους δημοτικούς υπαλλήλους
Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη στις 12.30 το μεσημέρι έξω απο το Δημαρχείο και κατόπιν στην πορεία προς το Παράρτημα και την εκδήλωση κατάθεσης στεφάνου αλλά και για συμμετοχή στη διαδήλωση έξω απο το Παράρτημα στις 6 το απόγευμα, απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται:

41 χρόνια μετά και μπροστά μας έχουμε τους ίδιους εχθρούς με τους οποίους το Πολυτεχνείο το΄73 αναμετρήθηκε.

Από το Πολυτεχνείο της Λευτεριάς ο Λαός κήρυξε έκπτωτη τη φασιστική χούντα. Άνοιξε το δρόμο της πτώσης και της ανατροπής της.

Κατάφερε να κάνει την Παλλαϊκή υποβόσκουσα αντίσταση εξεγερτική συνείδηση, μετέτρεψε το φόβο σε οργή και την επιφυλακτικότητα σε δράση.

Σήμερα, η μαύρη μπότα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου με την καθοδήγηση της Τρόϊκας και της Ε.Ε. με αφορμή την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, επιστρατεύει τον κατασταλτικό της μηχανισμό εφαρμόζοντας το δόγμα του φόβου και της «τάξης», σε μια προσπάθεια φίμωσης και χαλιναγώγησης του λαού.


Αφού έχουν εξαφανίσει κάθε κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα, εξευτελίζοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θέλοντας μια χώρα υποταγμένη στα συμφέροντα των μονοπωλίων, χρησιμοποιούν τη τρομοκρατία και χτυπούν ανοιχτά τις δημοκρατικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες των εργαζομένων, της νεολαίας, συνολικά του λαού.

Τρέμουν, γιατί και σήμερα 41 χρόνια μετά, ο πλούτος μεγαλώνει για τους λίγους και η φτώχεια και η ανεργία για τους πολλούς.

Δε θα τους περάσει!

Ο λαός ενωτικά και αγωνιστικά μέσα από τα Σωματεία και τους Συλλογικούς του φορείς θα διαδηλώσει,

με ένα και μόνο σύνθημα «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» με ένα και μόνο στόχο «ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΟΪΚΑΣ – Ε.Ε.»

41 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο ζητά την ολοκληρωτική ΝΙΚΗ, τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ του αγώνα του.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
SpeechTrans Ultimate Translator:  AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
SpeechTrans Ultimate Translator: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ