2014-11-15 04:38:04
Φωτογραφία για 27χρονη γεννήθηκε χωρίς πόδια και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια ενόργανης!
Μία 27χρονη κοπέλα, η Τζεν Μπρίκερ (Jen Bricker) πέτυχε αυτό που για πολλούς θα ήταν ακατόρθωτο. Αν και γεννήθηκε χωρίς πόδια, στέφθηκε πρωταθλήτρια της ενόργανης.

Το «μυστικό» ήταν το μότο της οικογένειας Μπρίκερ, η οποία την υιοθέτησε και ήταν το ακόλουθο: «δεν υπάρχει 'δεν μπορώ'». Έτσι, η Τζεν ξεκίνησε από μικρή ηλικία να ασχολείται με το τραμπολίνο, ξεχωρίζοντας για την τεχνική της και ως έφηβη διακρίθηκε κι έγινε πρωταθλήτρια στην πολιτεία του Ιλινόις.

Μάλιστα, το 1996 ενθουσιάστηκε από την επιτυχία της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας Dominique Moceanu στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, μία γυναίκα- πρότυπο για την ίδια.

Στα 16 της όταν ζήτησε από τη θετή της μητέρα πληροφορίες για τους βιολογικούς της γονείς, δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί αυτό που πληροφορήθηκε στη συνέχεια, δηλαδή ότι η Dominique ήταν αδερφή της.

Λίγα χρόνια αργότερα και αφού είχαν ανταλλάξει αρκετά γράμματα με τη βιολογική αδελφή της, οι δύο αδερφές συναντήθηκαν με την Τζεν να ανακαλύπτει ότι έχει και μία ανηψιά.

«Από τότε που ήρθαμε κοντά, νιώθω σαν ένα κομμάτι του παζλ της ζωής μου να βρήκε τη θέση του», δήλωσε η 27χρονη πρωταθλήτρια.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ