2014-11-15 04:47:04
Φωτογραφία για Αλ. Κούγιας: «Αν αυτά που κατήγγειλε ο Μαρινάκης είναι βάσιμα...»
Αμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά τις πολύ σοβαρές καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, που αφορούσαν παρέμβαση του Δ. Μελισσανίδη για το ματς Παναχαϊκή-ΑΕΚ. Ο Αλέξης Κούγιας, μάλιστα, προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα!

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε όσα καταγγέλθηκαν για τις αιτίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Χριστόφορου Ζωγράφου και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:

1. Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια θα ζητήσει να λάβει από τις αρμόδιες αρχές όλο το φάκελο που σχετίζεται με την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου.

2. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επισκεφτεί προσωπικά τον κ. Ζωγράφο αύριο (σήμερα), για να πληροφορηθεί από τον ίδιο τι προηγήθηκε της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

3. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ζητήσει συνάντηση με τους κ.κ
. Ανδριανό, τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, τον πρόεδρο της ΔΕΑΒ και τον Σπύρο Καλογιάννη, και θα ζητήσει εξηγήσεις για τους αληθινούς λόγους της αναβολής του αγώνα που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 16/11 και αναβλήθηκε για περίεργους και παράξενους λόγους. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει ότι τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την αποκάλυψη της αλήθειας και εφ' όσον όσα ανακοινώθηκαν σήμερα (χθες) είναι αληθή, τότε οι εξελίξεις γι' αυτούς που τα μεθόδευσαν θα είναι άμεσες. Ο πόλεμος και η βρωμιά σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή πρέπει επιτέλους να τελειώσουν και η ποδοσφαιρική ομάδα της τρίτης πόλης στην Ελλάδα να πάρει τη θέση που της αξίζει. Τη Δευτέρα 17/11 ο Αλέξης Κούγιας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, σε μέρος και ώρα που θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα».

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑ

Και αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ήρθε και προσωπική δήλωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια: «Εχω μεγάλο διάστημα να ασχοληθώ με την βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το καλοκαίρι είχα αποφασίσει να φύγω από το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθώ στα δύο παιδιά μου και στην επιστήμη μου. Εμεινα, όμως, γιατί δεν ήθελα να φύγω ηττημένος από τους λίγους αλλά ισχυρούς βρώμικους που καταστρέφουν το ωραιότερο άθλημα του κόσμου. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι εάν είναι βάσιμα τα όσα κατήγγειλε ο Μαρινάκης, τότε οι Μελισσανίδης, Ανδριανός, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και οποιοσδήποτε άλλος έστησε αυτή την βρώμικη ιστορία θα τρέχουν μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα, στη συνέντευξη Τύπου».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ