2014-11-15 11:14:40
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ... «ΔΙΧΤΥΑ» ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!
Τα «δίχτυα» του στην ιταλική αγορά φαίνεται πως ρίχνει ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα στη γειτονική χώρα εξετάζει τις περιπτώσεις των Τζιοβίνκο, Ογκμπόνα και Αστόρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Calcioblog.it», οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να ...«ψωνίσουν» από την Ιταλία και φαίνεται πως παρακολουθούν ορισμένες περιπτώσεις, εφόσον δεν προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League.

Δύο από αυτές είναι οι Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο και Νταβίντε Αστόρι, που δεν είναι στις πρώτες επιλογές των Γιουβέντους και Ρόμα αντίστοιχα για την ενδεκάδα. Το συμβόλαιο του μεσοεποθετικού των «μπιανκονέρι» λήγει στο τέλος της φετινής περιόδου, ενώ ο διεθνής σέντερ μπακ μπορεί να παραχωρηθεί από την ομάδα της Ρώμης, που ίσως γλιτώσει και κάποια χρήματα από τη μετακίνησή του που έχει συμφωνηθεί το περασμένο καλοκαίρι από την Κάλιαρι.

Ένα όνομα που αναφέρεται ακόμη, είναι αυτό του Άντζελο Ογκμπόνα, για τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ήδη καταθέσει προσφορά στην ομάδα του Τορίνο για δανεισμό την προσεχή μεταγραφική περίοδο με οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ