2014-11-15 16:47:14
Φωτογραφία για 5ΑΡΑ ΤΑ... ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 5-0 επί του Ατρομήτου σημείωσαν οι Παίδες του Ολυμπιακού για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν πάρα πολύ καλά, «έβγαλαν» καλή δουλειά στο γήπεδο και μπόρεσαν να φορτώσουν με πολλά γκολ την αντίπαλη εστία, φτάνοντας τους 12 πόντους σε πέντε αγώνες.

Μόλις στο 17' έγινε το 1-0, με τον Σουράνη να ανοίγει το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ το 2-0 έγινε από τον Τσιριγώτη στο 40', που έστειλε τον Ολυμπιακό στα αποδυτήρια προηγούμενο με δύο γκολ. Από εκεί και πέρα, στο 43' ο Σουράνης έκανε το 3-0 για την ομάδα του Θρύλου με πάρα πολύ ωραίο σουτ, ενώ στο 57' έγινε το 4-0. Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Γαλούπης πάσαρε στον Βοΐλη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το τέταρτο γκολ των ερυθρόλευκων.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε από τον Τσερκώνη με φάουλ στο 77', που είδε την μπάλα να πηγαίνει απευθείας στα δίχτυα του Ατρομήτου και χωρίς να έχει παρεμβληθεί κανείς.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Ιτσκαράς, Παπαδόπουλος, Ζώτος (57' Φυτόπουλος), Βοΐλης, Κατσούκης (49' Γαλούπης)), Σουράνης, Τσιριγώτης (71' Οικονομίκος), Νεοφυτίδης (63' Δήμος), Παπαγγελής (67' Τσερκώνης)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ