2014-11-15 21:39:40
Φωτογραφία για Ετήσια Έκθεση Ελέγχου 2014 του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ
Δημοσιοποιήθηκε από το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες η Ετήσια Έκθεση Ελέγχου 2014 του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ. 

Το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο ενέκρινε την εβδομάδα αυτή τη δημοσιοποίηση της Ετήσιας Έκθεσης Ελέγχου του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ).

Ο Πρόεδρος του ΙΒΑΝ Δρ. Χαρίλαος Χαρίσης παρουσίασε στο Βορειοατλαντικό Συμβούλιο την Έκθεση του ΙΒΑΝ και έλαβε θετικά σχόλια από τους Πρέσβεις των χωρών μελών της συμμαχίας για το σημαντικό ελεγκτικό έργο που διεξήχθει καθώς και για την πλήρη επιτυχία στην αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του ελεγκτικού θεσμού.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ) πραγματοποίησε το οικονομικό έτος 2013 τον έλεγχο περισσότερων από 11 δις ευρώ και εξέδωσε 37 εκθέσεις ελέγχου και συνολικά 47 πιστοποιητικά ελέγχου.

Αναφορικά με τα επενδυτικά προγράμματα του ΝΑΤΟ (NΑΤΟ Security Investment Projects - NSIP) ελέγχθηκαν και πιστοποιήθηκαν περισσότερα από 900 εκ. ευρώ και εκδώθηκαν 289 πιστοποιητικά ελέγχου (Certificates of Final Finacial Acceptance - COFFA).

Η ετήσια έκθεση ελέγχου έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του ΝΑΤΟ και μπορείτε να την κατεβάσετε στο http://www.nato.int/issues/iban/iban_report_2013-e.pdf
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ