2014-11-15 22:34:14
Φωτογραφία για ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ Piraeus Street Relays
Ραντεβού απέναντι από το Ρολόι!

Η «κλεψύδρα» που μετρούσε τον χρόνο αναμονής για την εκκίνηση των πρώτων Pireaus Street Relays…άδειασε και έφερε την ώρα που περίμεναν αρκετοί φερέλπιδες δρομείς!

Την Κυριακή (16/11) θα λάβει χώρα στο Πασαλιμάνι η σκυταλοδρομία που έχει ως στόχο την ενίσχυση του ιδρύματος «ΑΡΓΩ» και γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά. Η ανταπόκριση που έχει δείξει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που κατεβαίνει με συμμετοχές από όλα τα τμήματά του, οι οποίες ξεπερνούν πλέον τις 150, αλλά και ο απλός κόσμος ήταν τεράστια και όσοι θα λάβουν μέρος στον μεγάλο αγώνα δρόμου του Πειραιά θα απολαύσουν μια πανέμορφη διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων.

Η διαδρομή στο Πασαλιμάνι

Στη συνέχεια παραθέτουμε χρήσιμες οδηγίες για όσους λάβουν μέρος ή θέλουν να παρακολουθήσουν την διαδρομή που θα ξεκινήσει και θα καταλήξει στην Πλατεία Κανάρη.

Σημείο εκκίνησης των πρώτων Piraeus Street Relays θα είναι η Πλατεία Κανάρη, ακριβώς απέναντι από το Ρολόι, σήμα κατατεθέν του Πειραιά. Οι δρομείς θα ακολουθήσουν τη διαδρομή προς την Ακτή Μουτσοπούλου, έως τη Μαρίνα Ζέας και θα στρίψουν για την επιστροφή τους από την αποβάθρα με σημείο τερματισμού και πάλι την Πλατεία Κανάρη.


Χρόνος και τόπος άφιξης συμμετεχόντων

Αυτό που θα πρέπει να ξέρουν οι συμμετέχοντες είναι πως τα Piraeus Street Relays ξεκινούν στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 16 Νοεμβρίου με τα Kids Relays. Μαθητές δημοτικού, μικροί αθλητές από τον Πειραιά και όχι μόνο θα πάρουν μέρος στις σκυταλοδρομίες δρόμου 4×100μ. και 4×200μ. Γονείς και παιδιά καλούνται να βρίσκονται στον χώρο που θα γίνουν οι αγώνες, στην Πλατεία Κανάρη (απέναντι από το Ρολόι) στο Πασαλιμάνι, 45 λεπτά πριν την έναρξη, στις 09:45 το πρωί.

Τα Street Relays των 4×2500μ. και 2×5000μ. θα ξεκινήσουν στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής και όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται για την δική τους καλύτερη εξυπηρέτηση να βρίσκονται στον ίδιο χώρο στις 11:15.

Η παραλαβή υλικού από τους συμμετέχοντες

Όλοι όσοι έχουν ήδη εγγραφεί και θα τρέξουν στα Βίκος Relays του Πειραιά μπορούν να περνούν από το κατάστημα PUBLIC του Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 152-154) και να προσέρχονται στη Γραμματεία της διοργάνωσης στον 2ο όροφο το Σάββατο (15/11) από τις 10:00 έως τις 20:00, για να παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ