2014-11-16 12:20:23
Φωτογραφία για ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ... ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ
Στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να αρχίσουν σιγά-σιγά να τακτοποιούν τις εκκρεμότητες ενόψει Ιανουαρίου αλλά και της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πιθανότατα να κλείσει πρώτο αυτό της απόκτησης του Μιλιβόγεβιτς.

Τα καίρια ζητήματα για τους ερυθρόλευκους είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Μίτσελ, αντίστοιχα του Διαμαντάκου και η απόκτηση και των δικαιωμάτων του Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ.

Το τελευταίο ζήτημα φαίνεται να έχει δουλευτεί περισσότερο και να είναι αυτό το οποίο ενδεχομένως να έχει νωρίτερα –συγκριτικά με τα άλλα- την κατάληξή του.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του Σέρβου μέσου όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και ο Ολυμπιακός θ' αγοράσει τον παίκτη από την Αντερλεχτ.

Οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", από το Βέλγιο κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στα 2,7 με 2,9 εκατ. ευρώ, αλλά κατά μία άλλη πηγή οι ερυθρόλευκοι ίσως καταφέρουν να κλείσουν το deal στο 1,5 εκατ. ευρώ.


Εκτιμάται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι πριν το τέλος του 2014.

Στο ζήτημα του Μίτσελ ακόμη κάτι δεν είναι οριστικό και ενδεχομένως να είναι αυτό που θα τακτοποιηθεί τελευταίο καθώς είναι και το πιο ιδιαίτερο συγκριτικά με τα άλλα.

Ευκολότερο από όλα να «κλείσει» είναι το ζήτημα της επέκτασης του Διαμαντάκου.

Ο νεαρός επιθετικός δεσμεύεται με τους ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2016 αλλά είναι ξεκάθαρη η πρόθεση των ερυθρόλευκων να επιβραβεύσει και αυτόν τον νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος προσπαθεί αρκετά στις προπονήσεις και τους αγώνες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ