2014-11-17 05:05:14
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Διαπληκτισμός του τραγουδιστή Απ. Ρίζου με θαυμάστρια που του πρόσφερε καραμέλα για το λαιμό
Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του τραγουδοποιού Αποστόλη Ρίζου να μη δεχτεί καραμέλα για το λαιμό που του έδωσε νεαρή θαυμάστριά του. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή Πριν λίγες μέρες ο Απόστολος Ρίζος πραγματοποίησε ζωντανή εμφάνιση σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς είναι γνωστή η αγάπη του για τον καλλιτέχνη. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τις γνωστές του επιτυχίες γεγονός που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό.

Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κομματιού, τη σκηνή προσέγγισε μια κοπέλα και έκανε νόημα ότι ήθελε να δώσει κάτι στον Απόστολο Ρίζο. Ο τραγουδοποιός πήγε προς το μέρος της για να πάρει αυτό που του προσέφερε. Όταν όμως είδε τι ήταν αυτό, έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει. Η κοπέλα του είχε δώσει μια καραμέλα για το λαιμό ώστε να μαλακώσει η φωνή του και να φύγει αυτό το βράχνιασμα.

Αυτό το βράχνιασμα συγκεκριμένα:

Ο Απόστολος Ρίζος εκτός εαυτού έλεγε ότι αυτό το βράχνιασμα είναι το μυστικό της επιτυχίας του, ενώ κάλεσε τον κόσμο να χειροκροτήσει για να δηλώσει έτσι ότι του άρεσε αυτή η φωνή. Όπως ήταν αναμενόμενο, η αίθουσα σείστηκε από χειροκροτήματα και έτσι συνεχίστηκε κανονικά το πρόγραμμα. Ωστόσο φήμες θέλουν τον τραγουδιστή να έχει υποστεί στο παρελθόν βαριά φαρυγγίτιδα όταν έμενε ως άστεγος σε παγκάκια (βλ. φωτογραφία), για την προώθηση του νέου του single.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί κλαίμε από χαρά;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί κλαίμε από χαρά;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ