2014-11-17 09:44:26
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ... ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΦΕΛΑΪ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ιμπραΐμ Αφελάι έκανε... ό,τι ήθελε την άμυνα των Λετονών στο 6-0 της Ολλανδίας για τα προκριματικά του Euro 2016. Μόνο το γκολ δεν ήρθε για τον παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Οι τραυματισμοί και η δύσκολη περίοδος που... πάλευε για την ποδοσφαιρική του "αναγέννηση" φαίνεται ότι ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Από παιχνίδι με παιχνίδι ο Αφελάι τα πηγαίνει όλο και καλύτερα τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την εθνική Ολλανδίας.

Με τις "τουλίπες" ειδικά πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, για τα προκριματικά του Euro 2016, όντας στο πλευρό των Ρόμπεν και Φαν Πέρσι. Στο χθεσινό (16/11) ματς με την Λετονία, όπου η ομάδα του νίκησε με 6-0 ήταν πραγματικά... ασταμάτητος και το γεγονός ότι μόνο γκολ δεν πέτυχε αδικεί την συνολική του εικόνα.

Το δεδομένο είναι πως με τις εμφανίσεις του, ο Αφελάι, θα τραβάει πάνω του συνεχώς βλέμματα από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ήδη, η Φιορεντίνα φημολογείται ότι τον έχει στη λίστα της και οι "βιόλα" ελπίζουν να μην τον κρατήσουν οι ερυθρόλευκοι στο ρόστερ τους. Φυσικά αυτό δεν δύναται να συμβεί με τον παίκτη να βγάζει... φωτιές. Από την άλλη, δε, υπάρχει και στο συμβόλαιό του η οψιόν που δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να τον "δέσει" στο Λιμάνι για άλλα δύο χρόνια.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ