2014-11-17 10:12:26
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΦΕΛΑΪ... ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
Με τα σημερινά δεδομένα το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού θα είναι αυτό με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και από σήμερα ο Μίτσελ και οι παίκτες του μπαίνουν σε ένα δεκαήμερο φουλ προετοιμασίας για την καθοριστική αναμέτρηση της μεθεπόμενης Τετάρτης για το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ της διοργάνωσης.

Στον Ολυμπιακό παρακολούθησαν με χαρά την έξοχη απόδοση του Αφελάι με την Εθνική Ολλανδίας και τα εγκώμια για τον διεθνή ποδοσφαιριστή από τους συμπατριώτες του, τους Ισπανούς όπως και τους... Ιταλούς που θεωρούν ότι η Φιορεντίνα θα μπει δυνατά το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.

Με τον Μίτσελ να περιμένει την επιστροφή δίχως προβλήματα όλων των διεθνών της ομάδας τις προσεχείς ημέρες, αλλά και την αποφυγή τραυματισμών όλων των παικτών του ώστε να μην έχει προβλήματα για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας στο ματς του Βιθέντε Καλντερόν.

Οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το ματς στο αγωνιστικό κομμάτι, σε μία εβδομάδα βέβαια στην οποία θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε διοικητικό επίπεδο, με τη δυναμική στάση και τις πρωτοβουλίες Μαρινάκη σε πλήρη εξέλιξη μετά τις καταγγελίες που έγιναν εκ μέρους του προέδρου της ΠΑΕ την περασμένη Παρασκευή στη Λίγκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ