2014-11-17 12:03:48
Φωτογραφία για Πράσινο φως δόθηκε την περασμένη Παρασκευή για την έναρξη υλοποίησης του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, μέσω του οποίου θα προσληφθούν 50.000 άνεργοι. Οι 34.000 θέσεις προορίζονται για φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκ των οποίων οι 32.000 σε δήμους, ενώ οι υπόλοιπες 16.000 θέσεις θα καλ
Περισσότερα από 58,000 ευρώ αποζημίωση ζητάει από το Δήμο Κηφισιάς και την Περιφέρεια η Άννα Βίσση καθώς λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε στις 16 Σεπτεμβρίου περιοχές τον Βορείων Προαστίων, πλημμύρισε το υπόγειο της πολυτελούς κατοικίας της στην Εκάλη με αποτέλεσμα να καταστραφούν προσωπικά της αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» την επομένη των καταστροφών μέσω του κατασκευαστή της βίλας της κατέθεσε εγγράφως το αντίστοιχο αίτημα στον Δήμο Κηφισιάς, το οποίο συνοδευόταν και από πραγματογνωμοσύνη της πυροσβεστικής.

Εκεί αναφέρεται ξεκάθαρα σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας πως μεταξύ άλλων καταστράφηκαν όργανα και διάδρομοι γυμναστικής, μηχανήματα σολάριουμ, μουσικά όργανα, έπιπλα αλλά και ρούχα της τραγουδίστριας με υπογραφή επώνυμων σχεδιαστών.

Το κόστος των παραπάνω ούτε λίγο ούτε πολύ ανέρχεται σύμφωνα με εκτιμήσεις της ίδιας στα 58,470 ευρώ ενώ ζητάει από τον Δήμο να προχωρήσει σε αντιπλημμυρικά έργα έξω ακριβώς από το σπίτι τηςτο κόστος των εργασιών των οποίων σύμφωνα με προσφορά ιδιώτη υδραυλικού φτάνει τα 500 ευρώ τα οποία και δεν φαίνεται διατεθειμένη να καλύψει η ίδια.

Την ίδια ώρα δεκάδες οικογένειες οικονομικά ασθενών περιοχών της Αττικής, που είδαν τα σπίτια τους να γίνονται βορά των χειμάρρων λόγω της νεροποντής εναγωνίως περιμένουν την έγκριση της έκτακτης αποζημίωση των  586,94 ευρώ για την κάλυψη των άμεσων βιοτικών αναγκών τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ