2014-11-17 21:41:31
Φωτογραφία για Μεγαλειώδης η πορεία στα Γιάννενα για το Πολυτεχνείο [video + photos]
Μεγαλειώδης, είναι ο μόνος χαρακτηρισμός που αρμόζει στην αποψινή πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου στα Γιάννενα Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ο κόσμος που κατέβηκε στους δρόμους για να τιμήσει την σημερινή 41η επέτειο απο τον ξεσηκωμό του 1973.

Δύο συγκεντρώσεις είχαν προγραμματιστεί η μία στις 17.30 έξω απο το Δημαρχείο της πόλης απο το ΠΑΜΕ και και των σωματείων που ελέγχει και η άλλη στις 18.00 με αφετηρία το παλιό πανεπιστήμιο στη Δόμπολη απο τους φοιτητικούς συλλόγους του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κόμματα, φορείς & συλλογικότητες.

Τα συνθήματα "Λαέ μη σκύβεις το κεφάλι στο δρόμο του Νοέμβρη να φύγουνε κυβέρνηση ΕΕ - και ΔΝΤ", "Το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς", "ή μια ζωή στις αίθουσες ή μια ζωή στους δρόμους το εκπαιδευτικό δεν λύνεται με νόμους" να αντηχούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης , η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου αποδείχθηκε πιο επίκαιρη απο ποτέ.

Με τους φοιτητές να βρίσκονται στην κεφαλή της πορείας και με πολιτικά κόμματα , φορείς και συνδικάτα να ακολουθούν απόψε αποδείχθηκε πως το 73 δεν ... πεθαίνει 

Οπως και πέρυσι έτσι και φέτος συνθήματα κατά της εξουσίας και της αστυνομίας ακούστηκαν απο τους αντιεξουσιαστές .

Η παρουσία της αστυνομίας διακριτική ,όλα κύλησαν ομαλά
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Apple κυκλοφόρησε το ios 8.1.1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Apple κυκλοφόρησε το ios 8.1.1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ