2014-11-18 20:27:23
Φωτογραφία για ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Με τη συμμετοχή και όλων των νεοαποκτηθέντων αθλητών που έκαναν ντεμπούτο με το σκουφάκι του Ολυμπιακού

Το αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του, για τη φετινή σεζόν λαμβάνοντας μέρος στην προκριματική φάση του Grand Prix Χριστουγέννων. Οι αγώνες διεξήχθησαν το τριήμερο που μας πέρασε, από την Παρασκευή 14/11 μέχρι την Κυριακή 16/11 και έλαβαν χώρα στο Κολυμβητήριο του Κολλεγίου Ψυχικού-Αθηνών στην Κάντζα 14-16/11.

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε με 24 κολυμβητές συνολικά (14 άνδρες και 10 γυναίκες) στη διοργάνωση που αποτέλεσε μια καλή προπόνηση ενόψει της συμμετοχής στο Grand Prix των Χριστουγέννων.

Ντεμπούτο με το σκουφάκι του Ολυμπιακού έκαναν για τους Άνδρες, ο Νίκος Πέτρου, Ντέγιαν Γιοβάνοβιτς, Κλεομένης Μανουσαρίδης, Στάθης Μάλαμας, Βασιλής Γιακουμάκης, Θεόφιλος Ανδραβιδιώτης και Μαρίνος Μούσγας ενώ για καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι νεοαποκτηθείσες Σοφίας Κλικοπούλου, Αφροδίτη Γιαρένη, Άννα Μασαλή και Αγγελική Μαυραντζά.


Την 24μελή αποστολή του Ολυμπιακού αποτέλεσαν αναλυτικά:

ΑΝΔΡΕΣ : ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΩΚΑΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΕΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΝΤΕΓΙΑΝ, ΣΥΡΙΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ, ΜΑΛΑΜΑΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΑΝΔΡΑΒΙΔΙΩΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΣΓΑΣ.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΜΑΤΣΑ ΜΑΡΘΑ, ΑΡΑΟΥΖΟΥ ΚΕΛΛΥ, ΛΙΩΣΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΓΙΑΡΕΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ, ΚΥΡΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ, ΜΑΣΑΛΗ ΑΝΝΑ - ΠΑΝΤΕΛΙΑ, ΜΑΥΡΑΝΤΖΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.

Συνοδοί/Προπονητές : Γέμελος Νίκος , Φιλόπουλος Στέλιος

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι το φετινό ρόστερ, το οποίο θα ανακοινωθεί προσεχώς, έχει διαμορφωθεί τόσο από τις μεταγραφικές προσθήκες αλλά και από την προώθηση αθλητών από τις Ακαδημίες και το προαγωνιστικό κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ