2014-11-19 05:38:49
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕΣ - ΟΛΜΕ
Στο πλαίσιο επαφών της Ομοσπονδίας μας με άλλους κλάδους εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κοινωνικός αυτοματισμός που τεχνηέντως δημιουργείται το τελευταίο διάστημα, σε βάρος των Ελλήνων στρατιωτικών, αλλά και να καθορισθεί επίπεδο κοινής συμπόρευσης για μείζονα θέματα που μας απασχολούν, τα τελευταία δύσκολα χρόνια της ύφεσης, στην οποία περιήλθαμε όλοι οι Έλληνες πολίτες, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας συναντήθηκε την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 με αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΟΛΜΕ, στα γραφεία της τελευταίας. Για τη συνάντηση εκδόθηκε κοινό δελτίο τύπου ως ακολούθως:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕΣ - ΟΛΜΕ

Με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του ΔΣ της Ομοσπονδίας με αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, στα γραφεία της ΟΛΜΕ.


Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα. Συζητήθηκε η δυνατότητα ανάπτυξης πρωτοβουλιών των δύο Ομοσπονδιών, για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων και δόθηκε έμφαση στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αυτοματισμού που με τεχνικό τρόπο καλλιεργεί η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα, φέρνοντας σε αντιπαράθεση διάφορους κλάδους εργαζομένων στο δημόσιο τομέα.

Οι δύο πλευρές έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν τις επαφές τους.

Τα ΔΣ ΠΟΕΣ και ΟΛΜΕ

Αθήνα, 18/11/2014
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ