2014-11-19 05:42:06
Φωτογραφία για 5 πολύ σκληρές αλήθειες που πρέπει να ξέρεις πριν γίνεις πλατινέ ξανθιά!
Ότι χρώμα και αν έχουν τώρα τα μαλλιά σου, το να γίνεις πλατινέ ξανθιά δεν είναι και ότι πιο εύκολο υπάρχει στον κόσμο! Δες 5 αλήθειες που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πριν κάνεις αυτή την μεγάλη αλλαγή #1 Η ξηρότητα

Η αλήθεια είναι πως ότι κι αν κάνεις τα μαλλιά σου θα είναι πιο ξηρά από πριν. Και παρόλο που αυτό μπορεί να διορθωθεί με έλαια και μάσκες μαλλιών, θα υπάρχουν στιγμές που θα νοσταλγείς την ευκολία των φυσικών σου μαλλιών.

#2 Το σπάσιμο

Αυτό είναι κάτι που δε θα το προσέξει κανένας άλλος αλλά και μόνο που θα το βλέπεις εσύ είναι αρκετό. Μπορείς να διορθώνεις το σπάσιμο με μάσκες μαλλιών και κυρίως με αυτές που περιέχουν κερατίνη και αναδομούν την τρίχα.

#3 Η ανάγκη για μακιγιάζ

Όσο πιο ανοιχτόχρωμα είναι βαμμένα τα μαλλιά σου τόσο πιο έντονο βάψιμο χρειάζεσαι και αυτό είναι κάτι που θα παρατηρείς τις ώρες που δεν είσαι βαμμένη και το πρόσωπό σου θα φαίνεται πολύ χλωμό.

#4 Η περιέργη υφή

Όταν τα μαλλιά σου θα είναι βρεγμένα θα τα νιώθεις πολύ περίεργα καθώς θα σου αφήνουν την αίσθηση του βρεγμένου υφάσματος.

#5 Οι ρίζες

Οι ρίζες σου θα είναι το χειρότερο καθώς θα πρέπει να τις βάφεις αρκετά συχνά (ειδικά αν είσαι μελαχρινή) για να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά με το υπόλοιπο χρώμα των μαλλιών σου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕΣ - ΟΛΜΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕΣ - ΟΛΜΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ