2014-11-19 08:58:06
Φωτογραφία για Μπαχαρίδης: «Στην Ελλάδα υπάρχουν ματς που στήνονται»
Ο Μπαχαρίδης που ήταν στον πάγκο του Πανθρακικού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπε στο Aθλητικό Metropolis για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για το 5-1 του Φαλήρου και την σχετική έρευνα: «Βεβαίως το έχω μάθει. Εάν είναι δυνατόν! Να υπάρχει αυτό το παιχνίδι μέσα στα ύποπτα. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί ο Πανθρακικός ουδέποτε έχει μπλεχτεί σε τέτοια σενάρια ούτε πρόκειται να μπλεχτεί σε τέτοια διαδικασία. Οι άνθρωποι που την αντιπροσωπεύουν την ομάδα μας είναι πάρα πολύ σοβαροί.

Δεν έχουν μπλεχτεί ποτέ σε τέτοιο παιχνίδι και θα ήθελα να πω ότι εγώ την ομάδα την αντιπροσωπεύω γύρω στα 20 χρόνια. Δεν έχει υποπέσει ποτέ στην αντίληψή μου. Έχω παίξει σε όλες τις κατηγορίες και σε όλες τις ομάδες. Από το Β' τοπικό μέχρι Α' Εθνική. Ούτε σαν ποδοσφαιριστής ούτε σαν τεχνικός δεν έχει υποπέσει ποτέ στην αντίληψή μου τέτοιο πράγμα. Να είναι στην διαπλοκή ο Πανθρακικός. Είτε ποδοσφαιριστές του, είτε διοίκηση είτε οτιδήποτε που να ανήκει στην ομάδα του Πανθρακικού.


Εσείς τι πιστεύετε; Ότι εάν στηθεί ένα παιχνίδι δεν μπορεί να το καταλάβει ο προπονητής; Αυτά για εμάς στον Πανθρακικό είναι επιστημονικής φαντασίας πράγματα. Είμαι σίγουρος για τους ανθρώπους που ανήκουν στο δυναμικό του Πανθρακικού. Όχι μόνο για μένα. Είμαι από την αρχή στην ομάδα με τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν, με την διοίκηση που είναι τόσα χρόνια και ξέρω τον Πανθρακικό και το πως δουλεύει. Και εάν είχε πέσει στην αντίληψη της διοίκησης του Πανθρακικού κάτι τέτοιο για άνθρωπο που είναι στο δυναμικό του, είμαι σίγουρος πως θα είχε φύγει εδώ και καιρό».

Στις επίμονες ερωτήσεις που δέχθηκε μετά απάντησε: «Είμαι σίγουρος 100%. Στο αγγλικό ποδόσφαιρο που βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο 3-5, 3-6, 7-1 ή 8-1 είναι όλα στημένα δηλαδή; Να το θέσω λίγο διαφορετικά; Εάν ένας παίξει ένα μεγάλο ποσό και χάσει είναι και αυτό στημένο; Άρα δεν μπορούμε να λέμε. Ας βγάλουν τις εταιρείες απ' έξω λοιπόν. Εντάξει είναι υπερβολικά τα ποσά (σ.σ. αναφερόμενος σε σχόλιο για 6 εκατ. ευρώ στοιχηματισμού σε ελληνικό ματς). Φυσικά και όταν παίζονται πολύ μεγάλα ποσά μπορεί να θεωρηθεί ύποπτο αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται συνέχεια αυτό.

Είμαι σίγουρος 100% για την ομάδα μας. Σας ξαναλέω. Είμαι 100% σίγουρος και για τα παιδιά που αγωνίστηκαν και για την διοίκηση. Καλά για τον εαυτό μου δεν το συζητάμε. Γιατί όλα αυτά είναι ψέματα, ψέματα και ψέματα. Δηλαδή βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο. Και να σας πω λίγο για το παιχνίδι. Για το 5-1. Ο Πανθρακικός πήγε με 6-7 ελλείψεις εκεί μέσα. Και παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και είναι δηλαδή στημένο; Και είναι ύποπτο; Θα το δείξει στην πορεία».

Τέλος για το εάν υπάρχουν ή όχι στημένα ματς στην Ελλάδα απάντησε: «Στημένα όταν λέτε στημένα για να βγάλουμε λεφτά ή να βοηθήσουν μία ομάδα; Γιατί στημένο μπορεί να είναι να είναι μία ομάδα σε μία δύσκολη θέση και την βοηθάω. Δεν το στήνω. Την βοηθάω. Να χάσουν και να βοηθήσουν λίγο με πιτσιρίκια. Δεν πάνε για χάσουν. Πάνε με το 40% του δυναμικού. Πιστεύω πως υπάρχουν στημένα παιχνίδια. Για το χρήμα. Δεν νομίζω όμως ότι είναι πολλά τα περιστατικά».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ