2014-11-19 10:47:05
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΖΕΝΙΤ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Zenit Kazan για την δεύτερη αγωνιστική του CEV Champions League

O Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρώσικη Ζenit Kazan, την Τετάρτη το απόγευμα στις 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη”. Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν πρώτη φορά στην έδρα τους για το φετινό CEV Champions League αντιμετωπίζοντας μια από τις καλύτερες ομάδες της Ρωσίας, η οποία αποτελεί και ένα εκ των φαβορί για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, εκτός από το γνωστό θέμα του Κώστα Χριστοφιδέλη ο οποίος είναι εκτός δράσης αρκετό καιρό. Μετά από το διπλό στην Αυστρία και το σερί επιτυχημένων απότελεσμάτων στην Ελλάδα οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν απέναντι στους Ρώσους ελεύθερα προσπαθώντας να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν από το παιχνίδι.

Πλήρης αναμένεται να παραταχθεί και η Zenit Kazan η οποία έφτασε σήμερα στην Ελλάδα με πτήση charter. To μεγάλο αστέρι και πιο επικίνδυνος παίκτης των Ρώσων είναι ένας… Κουβανός, ο Wilfredo Leon Venero. O Leon ήταν ο πρωταγωνιστής για την Zenit, στην πρώτη αγωνιστική αφού νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία την Γερμανική VFB Friedrichshafen με 3-0 σετ (25-19, 25-18, 25-14), με τον Κουβανό διαγώνιο να έχει 17 πόντους και 2 άσσους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ