2014-11-19 11:26:00
Φωτογραφία για Απάντηση της Μανταλένας Παπαδοπούλου στην άποψη του Γιάννη Παπαδάκη...
Διαψεύδω κατηγορηματικά το δημοσίευμα το οποίο εμπεριέχει ασύστολα ψεύδη για το πρόσωπό μου Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο κ. Γιάννης Παπαδάκης που το υπογράφει, αν είναι υπαρκτό πρόσωπο ή ψευδώνυμο, αλλά αυτό θα το μάθω μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να προβώ στη χρήση κάθε νόμιμου μέσου.

Ουδέποτε υπήρξα «συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου» ούτε «υπάλληλος» στη Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής. Το δημοσίευμα γράφει επίσης «Στο βιογραφικό μάλιστα αναφέρεται σαν πρακτική άσκηση κάτι που από ότι φαίνεται μόνο αυτό δεν ήταν».

Ενημερώνω πως ήταν πράγματι άμισθη πρακτική άσκηση στην οποία συμμετείχα μαζί με άλλους φοιτητές του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο οποίο φοίτησα.

Ουδέποτε ανέπτυξα «πολιτικές σχέσεις και συμπάθειες με τους κ.κ. Δημήτρη Δρούτσα, Δημήτρη Δόλλη, Σταύρο Λαμπριανίδη, Τάσο Γιαννίτση, Γιάννη Μαγκριώτη και Ανδρέα Λοβέρδο», τους οποίους δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου, ούτε κατά λάθος. Είμαι σίγουρη ότι μπορούν να σας το βεβαιώσουν και οι ίδιοι αν τους ρωτήσετε.


Ουδέποτε «εργαζόμουν στο γραφείο της Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Συλβάνας Ράπτη» την οποία επίσης δεν γνωρίζω και βεβαίως όχι μόνο ουδέποτε υπήρξα μέλος του ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε και ποτέ το ψήφισα.

Στο think tank στο οποίο αναφέρεστε έκανα επίσης άμισθη πρακτική άσκηση τριών μηνών, μάλιστα τότε δεν γνώριζα καν περί οικογένειας Rothchild, στο οποίο δημοσίευα άρθρα στην ιστοσελίδα τους, τα οποία ουδέποτε έκρυψα και μπορεί όποιος θέλει να τα διαβάσει και να κρίνει αν εξυπηρετούσα ποτέ τα συμφέροντα αυτά.  Όποιος αμφιβάλλει μπορεί και να ελέγξει την οικονομική μου κατάσταση και να κρίνει.

Δεν έχω βεβαίως καμία απολύτως σχέση, σε κανένα επίπεδο με αυτόν τον χώρο.

Ουδέποτε «εντάχθηκα στον κύκλο των στενών συνεργατών της Ειδικής Γραμματέας Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Παιδείας Θάλειας Δραγώνα», την οποία επίσης δεν γνωρίζω, ούτε τους στενούς της συνεργάτες, ούτε έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου.

Δηλώνω κατηγορηματικά πως το δημοσίευμα είναι πέραν και πάσης αμφιβολίας απόλυτα, ψευδές, συκοφαντικό και διασύρει την υπόληψή μου και την πορεία μου. Παρακαλώ όπως προβείτε σε διορθωτικό δημοσίευμα παραδεχόμενος το λάθος σας διαφορετικά θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο.

Με εκτίμηση,

Μανταλένα Παπαδοπούλου

Πρόεδρος Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Διεθνολόγος Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ