2014-11-19 14:00:17
Φωτογραφία για ΤΑ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΗ ΚΑΙ ΦΕΪΣΑ ΑΠΟ ΣΑΛΙΝΟ!
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα zerozero.pt παραχώρησε ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος στήριξε τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ανδρέα Σάμαρη, λέγοντας πως χρειάζεται χρόνο στην Μπενφίκα, ενώ αναφέρθηκε και στον Λιούμπομιρ Φέισα, τον οποίο χαρακτήρισε ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Μιλώντας αρχικά για τον Σάμαρη, ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Ολυμπιακού σημείωσε. «Τα δέκα εκατ. δεν είναι υπερβολικά. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα ταιριάξει περισσότερο στην Μπενφίκα. Ο Σάμαρης είναι μια παρόμοια περίπτωση με αυτή του Ρομπέρτο. Κοστίζει δέκα εκατ. και οι οπαδοί της Μπενφίκα τα θέλουν όλα. Να σκοράρει, να αμύνεται και να επιτίθεται», ανέφερε αρχικά ο Σαλίνο και συνέχισε.

«Χρειάζεται χρόνο, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, των συμπαικτών του, αλλά και των οπαδών. Αυτό έγινε εδώ με τον Ολυμπιακό και μετά έδειξε τι σπουδαίος παίκτης είναι. Ας τον αφήσουν τέσσερα, πέντε, έξι συνεχή παιχνίδια με την ομάδα, θα πάρει την τόνωση που χρειάζεται και σε λίγο καιρό, το όνομά του θα αρχίζει να λείπει από τον πάγκο».

Όσον αφορά στον Φέισα, ο Βραζιλιάνος είχε καλά λόγια να πει και για αυτόν. «Πέρασα λίγο χρόνο μαζί του, αλλά διέκρινα την ποιότητά του. Είναι παίκτης που προπονείται πολύ σκληρά. Είναι καλός, αλλά έχει σταθεί άτυχος με τους τραυματισμούς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ