2014-11-19 15:12:05
Φωτογραφία για «ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟ»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στον Κόροιβο και τη διαμονή του στην Αμαλιάδα έχει μείνει ο Ρόμπερτ Λόουερι.

Ο Αμερικανός γκαρντ, με δηλώσεις του στην κάμερα της ΟΡΤ, παραδέχθηκε πως τα πάντα στην ομάδα της Ηλείας κυλούν άψογα και ξεκαθάρισε πως ναι μεν οι «αιώνιοι» είναι το φαβορί στα μεταξύ τους παιχνίδια, που ακολουθούν στο πρόγραμμα της Basket League, ωστόσο θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες της νίκης που τους αναλογούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για την έως τώρα παρουσία του στον Κόροιβο και την Αμαλιάδα: «Είμαι ενθουσιασμένος από την παρουσία μου στον Κόροιβο. Συνεργάζομαι πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου εντός παρκέ και περνάμε καλά ακόμα και έξω από το γήπεδο. Η ζωή στην πόλη είναι όμορφη, όλοι είναι φιλικοί και μου αρέσει να ζω εδώ. Εξάλλου, δεν είμαι ο τύπος ανθρώπου που προτιμάει τα μεγάλα αστικά κέντρα. Οι οπαδοί της ομάδας στηρίζουν την ομάδα και δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα. Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι το γήπεδο είναι γεμάτο κι αυτό μας δίνει φτερά στα πόδια».


Για το Χάρη Μαρκόπουλο: «Είναι πολύ ικανός προπονητής, με γνώσεις και ταλέντο. Δουλεύει σκληρά για να βγάζουμε καλή εικόνα στο γήπεδο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεργάζομαι μαζί του και είμαι σίγουρος πως θα φθάσει πολύ ψηλά».

Για τα επικείμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Περιμένω με ανυπομονησία αυτούς τους αγώνες. Θα έχω για πρώτη φορά την ευκαιρία να παίξω αντίπαλος με δύο τόσο μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκα. Σίγουρα θα είναι τα φαβορί, όμως εάν παρουσιάσουμε την εικόνα που μπορούμε έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το εάν θα ήθελε να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Κόροιβο Αμαλιάδας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που έχω συναντήσει, καθώς και από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας και του κόσμου. Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Όταν τελειώσει η χρονιά και ολοκληρωθεί θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Προς το παρόν με νοιάζει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για τη ζωή του και τις προτεραιότητές του: «Η κόρη μου, Αβάνα, είναι η ζωή μου. Τα πάντα για εμένα! Έχω γυναίκα και δεν ψάχνω για κάτι άλλο. Εξάλλου, προτεραιότητές μου είναι η οικογένειά μου και να παίζω μπάσκετ σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο».

Για το γεγονός πως βγάζει πάντα την μπλούζα του μετά τα παιχνίδια: «Ο λόγος είναι συγκεκριμένος. Ύστερα από κάθε αγώνα βγάζω την μπλούζα μου, γονατίζω και προσεύχομαι. Είναι μια συνήθεια που έχω και δεν την αλλάζω».

Για τους φιλάθλους του Κόροιβου Αμαλιάδας: «Είναι φανταστικοί. Τους αγαπάω και είμαστε τυχεροί που τους έχουμε στο πλευρό μας. Η κίνησή μου να τους ξεσηκώνω είναι αυθόρμητη. Γενικότερα, μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω ό,τι μου βγαίνει. Έτσι είμαι και δεν θα αλλάξω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ