2014-11-19 17:02:08
Φωτογραφία για Κάτια Νικολαΐδου: Η περιπέτεια καρκίνου και το μήνυμα ελπίδας
Η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου, εξομολογήθηκε πρόσφατα, στο περιοδικό Like, για την περιπέτεια καρκίνου που πέρασε. Η ηθοποιός κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και να προχωρήσει την ζωή της. Η ηθοποιός που έχει πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες όπως οι «Θα Σε Δω Στο Πλοίο», «Ο Ιούδας Φιλούσε Υπέροχα», «Μια Στιγμή Δυο Ζωές» και «10η Εντολή» και τώρα εμφανίζεται στη «Δικαίωση» στέλννει ένα μήνυμα δύναμης σε όλους!

«Την περίοδο που μου εκδηλώθηκε, έπαιζα στη σειρά “Θα Σε Δω Στο Πλοίο”. Συνέχισα, λοιπόν, κανονικά τη δουλειά μου και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Είχα καρκίνο και παράλληλα έπαιζα, δεν ήθελα να παραιτηθώ, αλλά να βγω νικήτρια»,

Η ηθοποιός είναι παρούσα σε πολλές θεατρικές πρεμιέρες και κοσμικά events δείχνοντας και έμπρακτα ότι δεν το έβαλε κάτω.

«Για εμένα όλη αυτή η εμπειρία ήταν πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Εκτίμησα τις μέρες, τον ήλιο, το γεγονός ότι κάθε πρωί ξυπνούσα και ήμουν ζωντανή… Βρήκα τη δύναμη μέσα μου. Γαντζώθηκα από τη ζωή και είπα “θέλω να ζήσω”», έχει πει η ίδια, τονίζοντας ότι δεν την φοβίζει ούτε ο ίδιος ο θάνατος, κοντά στον οποίο έφτασε, αλλά τον ξεγέλασε!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ