2014-11-19 19:45:03
Φωτογραφία για Άδωνις: Να συλληφθεί όποιος δεν ξαναπουλήσει στα ΜΑΤ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως καλεσμένος στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως ο περιπτεράς θέλησε να πουλήσει «τσαμπουκά» στους αστυνομικούς και υπονόησε πως το βίντεο έχει υποστεί μοντάζ.

«Δεν ξέρουμε και πόσο επεξεργασία έχει γίνει στο βίντεο» είπε χαρακτηριστικά.

Για να υποστηρίξει μάλιστα τη δράση των αστυνομικών, ο κ. Γεωργιάδης υπερθεμάτισε, λέγοντας πως «αγαπάει τους αστυνομικούς, που με “τρεις και εξήντα” βρίσκονται στο δρόμο».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Σταύρος Μπαλάσκας, που θέλησε να εξηγήσει τα όσα φαίνονται στο βίντεο από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., ανέφερε πως έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές και σημείωσε πως ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου θα έπρεπε να συλληφθεί καθώς αρνήθηκε να πουλήσει εμφιαλωμένα νερά στους αστυνομικούς, παρότι εκείνοι του είχαν αφήσει τα χρήματα στο γκισέ του περιπτέρου.

Ωστόσο μέχρι και ο «κανονικός» εκπρόσωπος των αστυνομικών υπογράμμισε, σε αντίθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, πως οι άνδρες των ΜΑΤ «δεν κατάλαβαν ότι έπρεπε να φύγουν και επέμειναν να του δώσουν λεφτά για να πάρουν τα νερά».

Πηγή: efsyn
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ