2014-11-19 22:41:54
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Ο... ΠΕΔΡΟ ΛΕΟΝ
O Πέδρο Λεόν είναι ένα ακόμα όνομα που υπό... προϋποθέσεις μπορεί να απασχολήσει τον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ τον Γενάρη.

O Τζόελ Κάμπελ για την υπόθεση του οποίου τα δεδομένα τα έχουμε ήδη αναφέρει δεν είναι μία λύση που έχει ξεγραφτεί από τον Ολυμπιακό. Παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη μεν αλλά όχι ανέφικτη.

Παράλληλα όμως επειδή οι ερυθρόλευκοι ρίχνουν... ματιές εκτός από στόπερ και περιφερειακό κυνηγό και για εξτρέμ το όνομα του Πέδρο Λεόν επανέρχεται σιγά σιγά στο προσκήνιο σύμφωνα με ισπανικές πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Πρόκειται για έναν παίκτη που αποτελεί διακαή πόθο του Μίτσελ από την στιγμή που πρωτοήρθε στον Ολυμπιακό. Έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο ξέρει πολύ καλά και έχει σε μεγάλη εκτίμηση. O Λεόν στην παρούσα φάση προέρχεται από μία διαρκή διαμάχη με τη Χετάφε. Δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος, μιάς και το κόστος της μεταγραφής του ξεπέρασε το Financial Fair Play που έχει τεθεί απο την Ομοσπονδία, με αποτέλεσμα να ...μπλοκαριστεί η συμμετοχή του.


Η υπόθεσή του πήγε δικαστικά με τον Πέδρο Λεόν να δικαιώνεται προσωρινά και να παίρνει άδεια για να αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι της Χετάφε με τη Βιγιαρεάλ. Εφόσον συνεχιστεί όμως αυτή η κατάσταση ο Λεόν αναμένεται να αλλάξει... κατεύθυνση ως προς την μελλοντική του ποδοσφαιρική πορεία και να επιδιώξει να φύγει με δανεισμό.

Ο Μίτσελ από την άλλη έχει πάντα κατά νου τον Ισπανό άσο (που έχει συμβόλαιο με την Χετάφε έως το 2017) και έτσι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, για τον Γενάρη είναι όλα ανοιχτά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ