2014-11-19 22:26:29
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ποδοσφαιρικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Τεράστιοι παίχτες, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ κλάσης, παραπέμπονται σε δίκη
Η κατάρρευση της Parmalat, της εταιρίας που είχε τις μετοχές των Παρμέντσι στα... καλά χρόνια της δεκαετίας του '90 ως και τις αρχές του νέου αιώνα, εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον σύλλογο. Ετσι, μετά την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου φέτος για οικονομικούς λόγους, οι οποίοι τώρα θα φέρουν και αφαίρεση βαθμών όπως παραδέχθηκε και η διοίκηση της ομάδας, η εισαγγελέας Πάολα Νταλ Μόντε ζητάει την παραπομπή σε δίκη αρκετών ανθρώπων που έγραψαν ιστορία στην Πάρμα. Αιτία, η χρεωκοπία του 2003, η οποία -με κάποιο τρόπο- σχετίζεται τώρα με κάποια ποσά από χορηγίες της εποχής.

Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς αλλά ανάμεσα σε αυτούς που κινδυνεύουν να παραπεμφθούν σε δίκη είναι και ποδοσφαιριστές εκείνης της εποχής, όπως οι Ερνάν Κρέσπο, Σεμπάστιαν Βερόν, Φαουστίνο Ασπρίγια, Λουίτζι Απολόνι, Ενρίκο Κιέζα, Λιλιάν Τιράμ, Ντίνο Μπάτζιο, Χρίστο Στόιτσκοφ, Τόμας Μπρολίν, Λορέντσο Μινότι και Μάσιμο Κρίπα.

Πέραν αυτών, στους ύποπτους είναι και ο Λούκα Μπαράλντι, ο οποίος ήταν γενικός διευθυντής της Πάρμα τότε και το τελευταίο διάστημα συζητάει με τους Τομάζο Γκιράρντι και Πιέτρο Λεονάρντι για επαναδραστηριοποίηση, όπως και άλλα 26 άτομα που είχαν σχέση με την τότε διοίκηση.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ