2014-11-20 01:07:22
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Βαλένθια (20/11, 19:45, NS3).

Ο πρωτοπόρος και αήττητος στον όμιλο του Ολυμπιακός, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Βαλένθια στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης, οι ερυθρόλευκοι είχαν... βιντεοθεραπεία, βλέποντας και αναλύοντας το αγωνιστικό προφίλ της ισπανικής ομάδας.

Βασικός σκοπός των ερυθρόλευκων είναι να συνεχίσουν να παίζουν εξαιρετική άμυνα, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σαν σύνολο, αλλά και να βγάζουν σιγά-σιγά καλύτερες συνεργασίες στην επίθεση. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχουν βελτιωθεί στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, κάτι που πιστοποιείται και στα στατιστικά, καθώς διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στην διοργάνωση, έχοντας δεχθεί τους λιγότερους πόντους από κάθε άλλη, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Νέο στοιχείο στη Βαλένθια είναι ο Σέρβος γκαρντ (με παρελθόν στο ΝΒΑ), Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην εξουδετέρωση (κυρίως) των Λουκ Χαρανγκόντι (πάουερ-φόργουορντ, 11.6 πόντους) και Μπόγιαν Ντούμπλεβιτς (σέντερ, 13.7π, 4ρ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ