2014-11-20 05:35:26
Φωτογραφία για Θα κατατεθεί τελικά υποψηφιότητα για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 από το Ναύπλιο;
Πριν από ένα χρόνο, στις 6 Νοεμβρίου 2013, ο Prefadoros άνοιγε τη συζήτηση και πρότεινε να καταθέσει υποψηφιότητα το Ναύπλιο για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021, η ανάρτηση.

Την ίδια μέρα δημιουργεί σελίδα στο facebook για υποστήριξη της πρότασης που έτυχε μεγάλης αποδοχής, www.facebook.com/Nafplio2021.

Μετά από λίγες μέρες, στις 12 Νοεμβρίου 2013, συζητήθηκε και αποφασίστηκε ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων να "υποβληθεί υποψηφιότητα του Ναυπλίου για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το έτος 2021", η απόφαση.

Επειδή από τότε δεν έχει απασχολήσει το θέμα, εκτός από μια δυο αναφορές προεκλογικά του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου και επειδή ο χρόνος προετοιμασίας μάλλον εξαντλείται, μπορεί ο κ. Δήμαρχος να μας ενημερώσει τι προτίθεται να κάνει;

Πληροφοριακά αναφέρω ότι άλλες υποψήφιες πόλεις όπως ο Βόλος, η Καλαμάτα, η Τρίπολη, η Σύρος και η Ρόδος, έχουν προ καιρού επιδοθεί σε φανερό και κρυφό αγώνα προετοιμασίας της υποψηφιότητας τους.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ή θα εφαρμόσει την απόφαση και θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να υλοποιηθεί αυτή η απόφαση, ή θα πρέπει να φέρει το θέμα ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο, με νέο προφανώς σκεπτικό, για να ανακληθεί η προηγούμενη ομόφωνη περί της "υποβολής υποψηφιότητας".

Προσωπικά θα ήθελα το πρώτο, φοβάμαι ότι θα ισχύσει το δεύτερο, χωρίς μάλιστα απόφαση.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ