2014-11-20 06:30:20
Φωτογραφία για Αποκαλύψεις για παιδεραστία, βιασμούς και φόνους από Βρετανούς βουλευτές
Κακοποιήσεις παιδιών, σεξουαλικά όργια, ακόμα και φόνους περιλαμβάνουν οι καταγγελίες που έχουν στα χέρια τους τα λαγωνικά της Σκότλαντ Γιαρντ και που εμπλέκουν σε σκάνδαλο παιδεραστίας αναγνωρίσιμους πολιτικούς της βουλής των κοινοτήτων, από τη δεκαετία του '80.

Σαραντάχρονος αποκάλυψε στο BBC ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από πολιτικούς του συντηρητικού κόμματος, ενώ ο ίδιος κατήγγειλε ότι υπήρξε μάρτυρας φόνου έφηβου αγοριού από βουλευτή της Βρετανίας. Στις σοκαριστικές αποκαλύψεις του το θύμα με το ψεύτικο όνομα «Nick» κάνει λόγο για στραγγαλισμό του αγοριού από βουλευτή ενώπιον κι άλλων μαρτύρων κατά τη διάρκεια «αμαρτωλού» πάρτι σε βίλα του Λονδίνου. Ο ίδιος δηλώνει τυχερός που γλίτωσε από τις δολοφονίες, ενώ σε άλλες συγκλονιστικές καταγγελίες αποκαλύπτει βιασμούς και απόπειρες κατά αγοριών.

Η «υπόθεση Fairbank», όπως ονομάζεται, περιλαμβάνει φακέλους με συνολικά 114 περιπτώσεις παιδεραστίας που είχαν διερευνηθεί τη δεκαετία του '80. Η υπόθεση στην πορεία «εξαφανίστηκε» μυστηριωδώς, μέχρι να επανέλθει στη δημοσιότητα το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και ξεκίνησε νέα έρευνα. Η βρετανική αστυνομία προς το παρόν δηλώνει επισήμως ότι οι καταγγελίες που έγιναν είναι νέες και πρέπει να εξεταστούν στο σύνολο της έρευνας.


Να σημειωθεί ότι η υπόθεση συσχετίζεται με «παχυλό» φάκελο, 114 περιπτώσεων παιδεραστίας που είχαν διερευνηθεί τη δεκαετία του '80, ο οποίος στη συνέχεια «εξαφανίστηκε» μυστηριωδώς, μέχρι να έρθει ξανά στο φως το περασμένο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να ανοίξει νέα έρευνα.

Η βρετανική αστυνομία διεξάγει νέα έρευνα από το 2012, με την αρχική ονομασία Operation Fairbank, αλλά παρόλο που διερευνά κάθε καταγγελία ως ξεχωριστό περιστατικό, στην πραγματικότητα προσπαθεί να βρει το «κομμένο νήμα» μιας έρευνας που οδηγεί σε ένα πανίσχυρο κύκλωμα παιδεραστίας, εξουσίας και διαφθοράς.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ