2014-11-20 07:59:09
Φωτογραφία για Παντρεύονται Σαμπάνης - Πρέλεβιτς; Τι αποκαλύπτει το μοντέλο!
Για το παρασκήνιο αλλά και το μέλλον της σχέσης με τον Γιώργο Σαμπάνη μιλά η Άννα Πρέλεβιτς, απαντώντας αν ο τραγουδιστής της έκανε πρόταση γάμου, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνουν γονείς!

«Αυτό που έχουμε με τον Γιώργο είναι πολύ αληθινό. Περνάμε πολύ όμορφα, ζούμε το τώρα και δεν αγχωνόμαστε για το μέλλον. Μας αρκεί ότι γνωρίζουμε τι νιώθει ο ένας για τον άλλον. Επομένως, όπως μάθατε ότι είμαστε μαζί, έτσι θα μάθετε αν προκύψει κάτι άλλο», απαντά η πρώην Σταρ Ελλάς όταν το περιοδικό «Ok!» την ρωτά για την φημολογούμενη πρόταση γάμου.

Αφού μας παρέπεμψε στα… δημοσιεύματα για να μάθουμε αν θα παντρευτούν ή όχι, η Άννα αναφέρεται στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί: «θέλω να είμαι νέα μαμά. Και οι γονείς μου νέοι απέκτησαν παιδιά. Έχω πρότυπο τους γονείς μου και θέλω η οικογένεια που θα δημιουργήσω να είναι ίδια με αυτή που μεγάλωσα».

«Το ειδύλλιό μας ξεκίνησε σε ένα αεροπλάνο
. Έτυχε να ταξιδεύουμε με την ίδια πτήση από Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Συμπτωματικά, ήμασταν σε διπλανές θέσεις και πιάσαμε την κουβέντα. Θυμάμαι ήταν 06:30 το πρωί και νύσταζα, αλλά δεν κοιμήθηκα. Πέρασα πολύ ωραία με τον Γιώργο εκείνα τα 35 λεπτά που διήρκησε η πτήση», λέει το μοντέλο για την αρχή της γνωριμίας τους, ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί πως ο Γιώργος έκανε το πρώτο βήμα, αλλά και ότι είναι ερωτευμένη.

Παράλληλα, η Άννα τονίζει πως η καθημερινότητά τους δεν διαφέρει από εκείνη των υπόλοιπων ζευγαριών, ότι δεν τους ενοχλεί που τους φωτογραφίζουν γιατί δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, αλλά και πως δεν ζηλεύει τον καλό της ακόμα κι όταν τον πολιορκούν οι θαυμάστριες!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ