2014-11-20 14:54:46
Φωτογραφία για «ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ... ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ»
Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς μιλά στο "gazzetta.gr" για το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό (19:45/Novasports 2) και τις... σοκολάτες που τον ενώνουν με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Η Βαλένθια θα αγωνιστεί απόψε με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τη βάλει πάλι σε τροχιά πρόκρισης. Ο Ολυμπιακός δεν είναι εύκολος αντίπαλος όπως παραδέχεται ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς. Ο Μαυροβούνιος σέντερ θεωρείται ο σταρ της ομάδας (τουλάχιστον πριν την έλευση του Νεμάνια Νέντοβιτς) και μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση.

Μπόγιαν ποια είναι η άποψή σου για το ματς με τον Ολυμπιακό;

Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο από τα δέκα της πρώτης φάσης. Έχουμε έρθει όμως για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη την οποία χρειαζόμαστε. Το ρεκόρ μας (1-4) μέχρι τώρα δεν είναι καλό και ψάχνουμε ευκαιρία να το βελτιώσουμε. Σίγουρα όμως απέναντι στον Ολυμπιακό και μάλιστα εκτός έδρας δεν το λες και εύκολη υπόθεση.


Η πρόκριση στο Top 16 πάντως είναι ακόμη συζητήσιμη για τη Βαλένθια;

Δεν είμαστε καλά. Το ευχάριστο είναι πως στον δεύτερο γύρο έχουμε τρία εντός έδρας ματς. Πρέπει να τα νικήσουμε και μετά ψάχνουμε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα πάντως.

Ποιο είναι το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού;

Πολλοί θα πουν… ο Σπανούλης. Μακάρι να ήταν μόνο αυτός. Σπουδαίος παίκτης, αλλά έχει και πολύ καλούς συμπαίκτες. Πραγματικά είναι μία πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα αν σταματήσουμε τον Σπανούλη πάντως θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα.

Ο ώμος σου σε τι κατάσταση είναι; Έχει συνέλθει πλήρως από το χειρουργείο;

Δεν είμαι τέλεια, αλλά έχω συνέλθει στο μεγαλύτερο ποσοστό. Στο μπάσκετ υπάρχουν πολλές σωματικές επαφές. Συμβαίνουν αυτά και ελπίζω να μην τραυματιστώ ξανά.

Ο Λαφαγέτ από συμπαίκτης… αντίπαλος.

Σπουδαίο παιδί. Κάναμε πολύ παρέα στη Βαλένθια και μας βοήθησε πολύ. Κρίμα που θα πρέπει να τον νικήσω αύριο (σήμερα). Πέρυσι τρώγαμε συνέχεια σοκολάτες μαζί. Μας ένωνε η αγάπη για τη σοκολάτα…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ