2014-11-20 22:13:30
Φωτογραφία για Όχι άλλοι θεοί, όχι άλλοι μύθοι, μόνο Ελλάδα!- Ύμνοι για την καμπάνια της Κρήτης
Ένα κείμενο που υμνεί την διαφημιστική καμπάνια της Κρήτης για τον... τουρισμό δημοσιεύει ξένο δίκτυο , το ίδιο που πριν απο μερικές ημέρες βύθισε στα τάρταρα την διαφήμιση του ΕΟΤ . Το ρεπορτάζ παρουσιάζει την προσπάθεια της Περιφέρειας κάνοντας λόγο για ένα καλαίσθητο περιεχόμενο χωρίς ... θεούς και ... μύθους!

Το εν λόγω δίκτυο που με δημοσίευμα του είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια στην διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ που περιείχε πλάνα από τους Ολυμπιακούς του Χίτλερ στο Βερολίνο το 1936. Ωστόσο, με το νέο του δημοσίευμα επικροτεί- υμνεί για την ακρίβεια!- την προσπάθεια της Περιφέρειας Κρήτης!

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα η περίοδος αυτή δεν ήταν και η καλύτερη για τον ελληνικό τουρισμό και την διαφημιστική του καμπάνια μετά το βίντεο του ΕΟΤ που προκάλεσε συζητήσεις και σχόλια καθώς περιείχε πλάνα από τους ολυμπιακούς του Βερολίνου το 1936 και υλικό που δεν ήταν εγκεκριμένο.


"Παρόλα αυτά στις 3 Νοέμβρη την ίδια ημέρα που η υπουργός Τουρισμού παρουσίασε το τελευταίο βίντεο του ΕΟΤ στην διεθνή έκθεση του Λονδίνου, η Περιφέρεια Κρήτης ανάρτησε στο youtube τα νέα διαφημιστικά βίντεο για την τουριστική σεζόν 2015 . Αποτελείται από 6 σποτ που είναι βασισμένα στην ιδέα με τίτλο " Κρήτη - το νησί μέσα σου" που είναι και επικοινωνιακή ταύτητα για την καμπάνια της Απίστευτης Κρήτης...

Τα βίντεο έχουν την υπογραφή του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη γνωστού από το ελληνικό σήριαλ το Νησί βασισμένο στο βιβλίο της Βικτόρια Χισλοπ.

Τα βίντεο έχουν χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Ένα από τα σποτ του 2012 με τίτλο Δες το Μονος σου, Νοιώσε το Μόνος σου είχε 860.000 κλικ!"
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ