2014-11-20 22:29:30
Φωτογραφία για ΕΡΙΞΕ... ΦΙΛΙΚΗ 4ΑΡΑ Η ΜΑΛΜΕ
Σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση έδειξε πώς βρίσκεται η Μάλμε λίγες μέρες πριν την καθοριστική της αναμέτρηση με τη Γιουβέντους για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η εκ των ευρωπαϊκών αντιπάλων του Ολυμπιακού μπορεί να έχει ολοκληρώσει τις εγχώριες διοργανώσεις της, ωστόσο συνεχίζει την προετοιμασία της για τις αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης .

Στο πλαίσιο αυτό η πρωταθλήτρια Σουηδίας αντιμετώπισε σε φιλικό την αντίστοιχη της Φινλανδίας, την Ελσίνκι, σε ματς που διεξήχθη στο Μάλμε επικρατώντας εύκολα μ 4-0

Η Μάλμε ήταν πολύ δυνατή από το ξεκίνημα και στο 5’ είχε δοκάρι με τον Ράκιπ. Το σκορ άνοιξε με τον Εμίλ Φόρσμπεργκ στο 26’, σε μια φάση που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Ελσίνκι.

Στο 42’ ήταν ο Πάβελ Σιμπίτσκι έγραψε το 2-0 για την Μάλμε, ενώ ο Ρικαρντίνιος το 45’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φάντι στο 70’ που πήρε την μπάλα από σουτ του Σιμπίσκι στο δοκάρι

Μάλμε: Αζίνοβιτς, Κόντσα (82' Ολ. Λούντγκρεν), Χελάντερ, Μπλόμκβιστ, Ρικαρντίντιο, Έρικσον (63' Φαντί), Αντού (68' Σταγκόβα), Ράκιπ (63' Ναζάρι), Φόρσμπεργκ (63' Πιότρ), Θερν (84' Κάραμαν), Σιμπίσκι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ