2014-11-21 03:26:06
Φωτογραφία για Ρούχα ...στη ζυγαριά στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης
Ρούχα στη... ζυγαριά βάζει το κατάστημα «2» στην περιοχή του Αγίου Θεράποντα στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, αφού εν μέσω οικονομικής κρίσης πουλά ρούχα με το κιλό!

Ο καταστηματάρχης Θανάσης Πετρίδης μιλά στο thousandnews.gr, και υποστηρίζει ότι φιλοδοξεί να δώσει μια λύση στην κρίση. «Παλιότερα, που τα οικονομικά όλων ήταν καλύτερα και μπορούσαμε να ταξιδέψουμε, είδα αντίστοιχα καταστήματα στο εξωτερικό που είχαν μεγάλη απήχηση κι έτσι πήρα την ιδέα να ανοίξω ένα κατάστημα εδώ», εξηγεί ο ιδιοκτήτης και συνεχίζει: «Επιλέγω εγώ ο ίδιος τα ρούχα, με βάση την ποιότητά τους. Ο καθένας μπορεί να βρει το στυλ του, στο ρούχο που του ταιριάζει». Όλα τα ρούχα κοστίζουν 20 ευρώ το κιλό.

«Οι πελάτες δείχνουν ευχαριστημένοι, γιατί τα ρούχα είναι ποιοτικά και σε καλή τιμή. Μάλιστα, προχθές ζυγίσαμε ένα μεταξωτό πουκάμισο, που βγήκε 2 ευρώ!», αναφέρει ο κ. Πετρίδης. Από την άλλοι οι πελάτες αν και ενθουσιασμένοι, φάνηκαν κάπως επιφυλακτικοί
. Η Αλεξάνδρα Κωτσοπούλου βρίσκει την ποιότητα των ρούχων μέτρια, αλλά σε καλή αναλογία με την τιμή και η Κική Κουζούνια δηλώνει: «Πρώτη φορά έρχομαι, μέχρι στιγμής φαίνονται πολύ καλά, αν μείνω ευχαριστημένη απ' τα ρούχα και την ποιότητά τους, θα ξανάρθω». Το ίδιο πιστεύει και ο Γιάννης Ρέμπας: «Πρώτη φορά έρχομαι, αν βρω κάτι που να μου αρέσει θα ξανάρθω σίγουρα» ενώ η Καίτη Τσακνή φάνηκε πάρα πολύ ενθουσιασμένη, λέγοντας πως έχει έρθει πάρα πολλές φορές και όλα τα βρίσκει εξαιρετικά». Όπως παρατηρεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, τον επισκέπτονται πελάτες από κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης για να ψωνίσουν απ' το μαγαζί του.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ