2014-11-21 05:11:05
Φωτογραφία για Ο Θ. Τουλγαρίδης για τη διανομή τροφίμων στην ''Πολιτεία''
Από τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θεόδωρο Τουλγαρίδη, γίνονται γνωστά τα εξής Στο χώρο “Πολιτεία”, που ανήκει στο Δήμο Πατρέων, έγινε σήμερα διανομή τροφίμων από το Σύλλογο “Λαϊκή Αλληλεγγύη” σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου.

Διανεμήθηκαν περίπου 9 τόνοι τροφίμων σε 300 περίπου οικογένειες δικαιούχων της Τράπεζας Τροφίμων (Κοινωνικό Παντοπωλείο), που αποτελεί δομή του Οργανισμού. Επίσης δόθηκαν τρόφιμα και σε μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι έκτακτες διανομές όπως αυτή, καταγράφονται και στις επόμενες καλούνται όσοι δεν ωφελήθηκαν σε προηγούμενες.

Ευχαριστούμε πολύ το σύλλογο της Λαϊκής Αλληλεγγύης γι αυτή του την μεγάλη προσφορά σε δημότες του Δήμου μας, που έχουν άμεση ανάγκη σίτισης.

Γνωρίζουμε οτι η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε. δημιούργησαν αυτή την κατάσταση η οποία συνεχίζεται και η οποία οξύνει τα προβλήματα της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης και του υποσιτισμού, ιδιαίτερα στα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα.


Προσπαθήσαμε και αποφύγαμε την τηλεοπτική προβολή και εκμετάλλευση του γεγονότος, σεβόμενοι την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο Δήμος Πατρέων και ο Κοινωνικός Οργανισμός του, θα εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να βοηθηθούν και να ανακουφιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες μας, που βρίσκονται σε άσχημη κοινωνικο-οικονομική κατάσταση.

Στόχος μας θα είναι να δώσουμε τη μεγαλύτερη βοήθεια που μπορούμε, στη δεδομένη κατάσταση και στο σύστημα που ζούμε, με αμεροληψία και όσο πιο δίκαια γίνεται στους περισσότερους συμπολίτες μας που βρίσκονται στη δυσχερέστερη θέση.

Για το σκοπό αυτό θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την άμεση κρατική χρηματοδότηση για το Δήμο μας γενικότερα και ειδικότερα για τις κοινωνικές παροχές, μαζί με το οργανωμένο ταξικό κίνημα, ώστε να βάλουμε εμπόδια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και να πετύχουμε στην πράξη την ικανοποίηση των λαϊκών κοινωνικών αναγκών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ